Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
my byliśmy 3 dni temu na spacerze, ale wtedy było dość ladnie, mały miał katanik i spiochy cieple, wsadzilam go w polarowy kombinezonik, taki zasuwany z kapturem czapeczka z poaru, w gondoli był zapakowany w spiworek i zakryty kocykiem. warstwowo ;-)
sądze ze bylo mu akurat mial cieple raczki i karczek, wiec chyba go nie zmrozilam ;p
a ja mam inne pytanie co do pepka, nasz trzyma sie na włosku, ale jak odpadnie to w środky zostaje ta żółta pępowinka, to tak ma byc?
kurde... to bedzie przecież odstawać w środku pępka :|

Ja ubieram body z krótkim rękawkiem, pajacyk i przykrywam kołderką i niczym poza tym. W dzień często nawet nie przykrywam. W domu mamy zawsze 21 stopni.Dziewczyny, nie wiem czy o tym juz było, ale powiedzcie mi- jak ciepło ubieracie swoje maluszki? Ja moją niunię ubieram w bodziak z długim rękawkiem i pajacyk, śpi pod cieniuteńką kołderka, czasem przykrywam ją dodatkowo polarowym kocykiem. I nie wiem czy to nie za ciepło, bo w pokoju zawsze jest ok 25 stopni.
jak was czytam, to mam wrazenie, ze przegrzewam swoja mala.!!
Ale chyba nie, bo potowek nie ma, a raczki zawsze chlodne, na karku temp. ok.
W pokoju (nadal gniezdzimy sie w starym mieszkaniu( ) mam 23-24 st. i nie wiem jak wy mozecie miec mniej, bo mi juz i tak jest chlodno! Mala ubrana w body z krotkim rekawkiem, na to body z dlugim lub bluzeczka z dlugim i spodenki-jak bez stopek to plus skarpetki.Okryta jest spiworkiem z welurku.