reklama

Obawy dotyczące niemowląt

u nas park był cały dzieciach i staruszkach wygrzewających sie na ławkach. Zrezygnowałam ze śpiworka i mała miała: bodziak, rajstopki, spodenki, butki, bluzeczkę, kurteczkę + czapeczka + cienki kocyk i było akuratnie :-) cienką mamy tą kurteczkę, dostaliśmy jako prezent ale nie chce kupować nowej o milimetr cieplejszej bo za chwile młoda i tak wyrośnie...jak na razie próbowała sie rozpinać więc za zimno chyba nie było ;-) o widzisz froog natchnęłaś mnie :-D bluzę jej założę pod spód będzie miała cieplutko jak Fifolek :-)

Zobacz załącznik 336305

Ala na pierwszy rzut oka nie wydawało się ciepło.Balkon mamy ale na południe a tam nie czuć wiatru i jak opiera się słońce to jest o wiele cieplej niż w rzeczywistości. Jak wyszłam to plułam sobie w brodę za tą bluzę. Chciałam malego rozbierać. W końcu rozpiełam mu tą kurtkę i tak spacerowaliśmy. Po jakiejś godzince wyszły jakieś churzyska i zaczeło wiać tak nie przyjemnie. Więc zapieliśmy kurteczkę.

reklama
ja z Leane wychodze tak, bodziak, skarpetki spodnie jakeis lekka bluza polarkowa lub bawelniana zero czapek itp, a druga wersja -mloda w body i spioszkach z welurka na to buciki i bluza tylko:) fakt ze u nas juz niedlugo lato ale mimo to ubieram nieco cieplej niz siebie.

Frogg dobre z mężusiem :)
Loliszko znjaąc Ciebie, co odpowiedziałaś wścibskiej mamusi ;-) heheh
Rzutka zdrówka . Zebyscie mogli na spacero ruszyć :)

A u nas kombinezony fajne i szerokie i mała ok :). I jak jutro bedzie tylko słoneczko to porzucam kombinezon i zakładamy kurteczke cieniutka :)
Loliszko,Frogg,Alicja dzidziolki sliczności:)

ja jestem zmarzluchem, wczoraj jeszcze mialam kurtke(co prawda ciensza niz zimowka) i szalik:))
mala staram sie nie przegrzewac, ale na pewno nie ubieram tak cienko jak loliszka:)
wczoraj jesli chodzi o zestaw ubraniowy to bylysmy ubrane dokladnie tak jak mala Alicji:) Moze kurtka troche cieplejsza:)
Moj z to mnie zalamal-zrobil nam niespodzianke i z wyjazdu przywiozl malej kurtke na wiosne! "puchowke"Nike. Kurtka sliczna, ale co z tego-teraz za ciepla, a na nastepna zime za mala:(

czy wszystkie mamuski przerzucily sie juz na spacerowki? My jeszcze w gondoli jezdzimy.

ja gondoli jeszcze nie schowałam i jak pogoda będzie tak jak teraz to chyba do niej wrócę, tyle, że Piotruś duży, więc w gondoli już długo na pewno nie pojeździ

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry