malutka80
Fanka BB :)
Hej dziewczynki. Od soboty gorączki nie było. Wygląda na to że to była 3-dniówka. Za to jest inny problem. Zbadaliśmy mocz małego i wyszło że ma bakterię coli. Panie w laboratorium powiedziały żeby się nie przejmować za bardzo bo u chłopców te bakterie spod napletka pochodzą. Zauważyłam że ostatnio więcej białego na siusiaku znajduję. A teraz moje pytanie: czy odciągacie maluchom napletki? Czytałam żeby do roku nie odciągać a teraz to już nie wiem. Jutro małż pójdzie z nim do lekarza i się spyta ale ciekawa jestem jak sprawa u Was wygląda.
Mam jeszcze jedno pytanie. Mały dostaje teraz mleko Bebilon 2 i nie wiem czy to po nim ale w kupce są takie grudki. Jakby nie strawione mleko. Czy to może oznaczać że to mleko mu nie służy?
Mam jeszcze jedno pytanie. Mały dostaje teraz mleko Bebilon 2 i nie wiem czy to po nim ale w kupce są takie grudki. Jakby nie strawione mleko. Czy to może oznaczać że to mleko mu nie służy?
Szwagierka nie ruszała napletka, bo nie schodził. Potem chirurg zrobił to na siłę. W efekcie był ryk, krew i potem płacz przy każdej kąpieli. Faktem jest, że każdy lekarz mówi co innego, ma inne podejście do tego tematu.