Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
podejrzewam że poprostu jelitka się uczą
poczytałam cały wątek i z Waszych wpisów duuzo się nauczyłam :-) mam tylko pytanie Espumisan w sumie sie podaje od 1mca życia a któras z dziewczyn tu pisała że podaje krople na kg chyba młodszemu dzidziowi więc można podać czy nie?? i jeszcze od którego tyg. ta witamine KiD ?? bo w szpitalu taka zakręcona byłam że nie pamiętam jak lek. mówiłaWy podajecie te wszystkie krople np Sab simplex bo wasze maluchy mają kolki czy z innego powodu? Jak się to u Was objawia?
to ja powtórzę pytanie: jak szybko działają u was kropelki? po jakim czasie jest poprawa?
u nas jest identycznie, masakra jakas , dzien w dzien to samoJa od wczoraj podaje Espumisan.Mały nie ma kolek,ale bolesne kupki i wzdęcia.Często było tak,że płakał i marudził przez kilka godzin,dopiero jak zrobił co trzeba to usypiał.A jak się objawia?Zaczyna się już wiginanie w luk i wierzganie nóżkami podczas karmienia.Potem robił sie czerwony jak burak,pręży się,sapie,płacze,wygina a nic z tego nie wynika.Poleciła mi Pani Doktor na wizycie,zobaczymy czy pomoże,narazie jest ok.
Podawałam infacol ale nie pomagał nic a nic.