Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja tak mam do tej pory z Natalka, ze budze sie jak tylko sie przekręci, a jak bedzie dwójka to juz nawet nie chce myślećznając siebie to nawet jeżeli Tymek będzie slicznie przesypiał nocki to ja pewnie bede sie budziła i sprawdzała czy wszytsko z nim dobrze - tak więc nastawiam się na niespanie;-)

ale się opłaciło bo niczego mi nie wyhodowali
gin powiedział, ze wszystko dobrze:-) co do narzekań to mi plecy nie wyrabiają, w nocy ciężko przerzucać się na boki bo ciągle coś mnie boli
Mały bardzo boleśnie wpycha nogę pod lewe żebro
i w nocy co godzina wycieczka do wc
bóle jak na miesiączkę i ciągłe stawianie się brzucha
czyli standardowy pakiet każdej ciężarnej
kurcze dziewczyny wy prawie wszystkie zrobiłyście to badanie a ja jak pytałam o to ginki to stwierdziła po co to robić jak wszystkie wyniki mam bardzo dobremoge to jakos sama zrobic? tak dla siebie zeby miec spokojna głowę.
to jest badanie odpłatne, tak więc można je zrobić bez skierowania;-) mi co prawda dał kartkę na której coś tam napisał, ale babka z laboratorium tylko na to zerknęła i sama wiedziała o co chodzi
a tak w ogóle to dziś po obejrzeniu wyniku mój gin tylko stwierdził "a nie mówiłem, że wszystko w porządku