reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

objawy i boleści-ku pocieszeniu

na wycieczki toaletowe znalazłam sposób, staram się nie pić gdzieś tak od 18-19 i wtedy jesli wstaje to tylko 1-2.
szyjka mnie też ciagnie, jutro do lekarza to może się dowiem czegos ciekawego:-) o moim maleństwie(troche licze na jakieś rozwarcie) i może mi ktg zrobi-chciałabym:tak::tak::tak:

reklama
oj to sikanie jest uciążliwe, w nocy wstaje średnio co 2 godziny i lece do kibelka jakbym sie miałą odrazu posikać:-Dale najgorzej jest jak gdzies idziemy na miasto to ja wypatruje tylko ubikacji:sorry2:

Ja w nocy jak pisalam 1-2 razy ale w ciagu dnia wiecej. Czuje ze mi sie chce siku wiec ide do kibelka a jak usiade to mi sie odechciewa. A jak wstane to znowu czuje ze mi sie chce i tak w kolko:confused:. Ale daje rade.

Ja ogólnie nie miałam z tym problemu wstawałam tylko raz mimo że pije ogromnie dużo wody.Jednak od 2 nocy wstaje dosłownie co 2 godziny :szok: ale w nocy też pije.
Czy wasz maleństwa też mają takie czkawki?Moje ma bardzo często.Biedactwo

Kamu, dzieciom to podobno nie przeszkadza, ta czkawka - tzn. nie odczuwają jej jako czegoś nieprzyjemnego:) zresztą i po urodzeniu teżjak patrzę na swoją siostrzenicę, to ona miewa czkawki dość często i nie wygląda na niezadowoloną:)

Przegadałam z moją ginką wynik posiewu na te wszystkie paskudne bakterie i stwierdziła że poniewaz wyhodowała się tylko E-coli to nie ma się co przejmowac, bo E-coli maja praktycznie wszytkie kobiety i nie podaje się profilaktycznie antybiotyku ani matce ani dziecku (zwłaszcza przy porodzie cc). Hmmm...... sama nie wiem co mam o tym myśleć. Jakoś mnie to nie przekonało :no:

moja ginka wogóle mi nie zrobiła takich badań bo stwierdziła że u mnie ciąża przebiega książkowo, sama chciałam to badanie wykonać ale nie ma mi kto tego pobrac w mojej "wspaniałej" przychodni:wściekła/y:

ja sie właśnie przeraziłam, zauwazyłam koło pępka rozstepy:-( miałam nadzieje, że unikne tak jak w pierwszzej ciązy a tu niestety i to akurat w takim miejscu:confused2: może macie jakieś sposoby na te dopiero pojawiające sie:-(

agnieszka no ja niestety tez mam:-( i walcze z nimi od ok 1,5 miesiaca i nic na nie nie działa,:-(od poczatku ciazy(od3 miesiaca) smaruje sie kremami na rozstepy a one i tak sie pojawiły i nadal sie pojawiaja:wściekła/y:, juz sie do tego przyzwyczajiłam ale ciezko bylo:-(

reklama
agnieszka ponoć bardzo dobry jest olej z migdałów ale za cholerę nie moge go dostać - świetnie uelastycznia
ale chyba tylko w indiach kobiety tym się smarują bo poleca go pani dr właśnie z tamtąd a mi polecił znajomy lekarz który był na jej wykładach:-)
ja smaruje sie na okrągło kremami

Do góry