• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Objawy i dolegliwosci

Noo, teraz nawet zamiast siedziec przy mezulku i ogladac tv wtulona w niego, to siedze tutaj, czytam i odpisuje jezeli mam cos do powiedzenia!!
I jeszcze ta ciekawosc co u was!!! Poprostu sie nie da!!! Bez kompa duzo sie traci jezeli sie nalezy do jakiegos forum!!!

reklama
To prawda, że to juz jest uzależnienie :) Ja od wczoraj wieczora mialam dzis caly dzien lezec w łożku, zeby to przeziebienie wygonic, ale czekalam tylko az moj Piotruś pojedzie do urzedu i ledwo samochod zninal sprzed okna to ja juz tu siedze :))

Niegrzeczna dziewczynka z Ciebie Madziu!!! Ale fajnie ze to forum jest powodem twojego nieposluszenstwa, a nie jakies inne rzeczy!! Wracaj do zdrowka!!! :laugh:

Ja siedze praktycznie cały czas w domu.A ileż to można sprzątać......wiec siedze cześto przy kompie.Ewentualnie tocze boje z mężem o komputer ;D

z jednej strony to uciążliwe przekomarzanie sie kto ma siedzieć przed kompem. U mnie jest inna sytuacja-każde siedzi przed swoim, jedno na górze, drugie na dole i rozmawiamy przez gg..... smutne..... ale trudno znaleźć czas na pogaduszki poza wspólną kolacją....... mam nadzieję, że się to niedługo zmieni i będxziemy mieć więcej czasu dla nas i bobaska

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry