reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy i dolegliwosci

Noo, teraz nawet zamiast siedziec przy mezulku i ogladac tv wtulona w niego, to siedze tutaj, czytam i odpisuje jezeli mam cos do powiedzenia!!
I jeszcze ta ciekawosc co u was!!! Poprostu sie nie da!!! Bez kompa duzo sie traci jezeli sie nalezy do jakiegos forum!!!

reklama
To prawda, że to juz jest uzależnienie :) Ja od wczoraj wieczora mialam dzis caly dzien lezec w łożku, zeby to przeziebienie wygonic, ale czekalam tylko az moj Piotruś pojedzie do urzedu i ledwo samochod zninal sprzed okna to ja juz tu siedze :))

Niegrzeczna dziewczynka z Ciebie Madziu!!! Ale fajnie ze to forum jest powodem twojego nieposluszenstwa, a nie jakies inne rzeczy!! Wracaj do zdrowka!!! :laugh:

To chyba faktycznie uzaleznia bo ja tez nawet jak mnie nie ma w domu dluzej, to mysle tylko co tam sie u was dzieje ;) :laugh:

Dzieki Kreciku :) A kto mnie lepiej zrozumie niż WY? :) Chłop ma jednak ograniczony umysł i zmysły.. i cierpliwość hahaha

Ja siedze praktycznie cały czas w domu.A ileż to można sprzątać......wiec siedze cześto przy kompie.Ewentualnie tocze boje z mężem o komputer ;D

z jednej strony to uciążliwe przekomarzanie sie kto ma siedzieć przed kompem. U mnie jest inna sytuacja-każde siedzi przed swoim, jedno na górze, drugie na dole i rozmawiamy przez gg..... smutne..... ale trudno znaleźć czas na pogaduszki poza wspólną kolacją....... mam nadzieję, że się to niedługo zmieni i będxziemy mieć więcej czasu dla nas i bobaska

reklama
Do góry