reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Objawy i dolegliwosci

reklama
Alys nie zartuj , to rewelacja , jeszcze nigdy w zyciu nie poznalam tyle dziewczyn o tym samym imieniu w tak krotkim czasie ;D ;D ;D ;D ;D ;D

silvanca no mowia tak do mnie,w szkole to zawsze bylam tylko Syla teraz zmienili wszyscy na Sylcia:)) pozdrawiam :laugh:

babeczki-jestem stara na Waszym tle ale nie mam żadnych negatywnych objawów-ani mdłości(no może po przejedzeniu) ani zgagi ani zachcianek. Może jeszcze wsz\ystko przede mną ale już jeste w 12-tym tygodniu więc się chyba nic nie przydarzy.

zazdroszcze, u mnie teraz juz ok, mdlosci minely, ale chwilami bylo naprawde ciezko i mialam juz dosc wszystkiego.

wiecie, trochę mi żal, że nie mam zachcianek-mogłabym swego chłopa trochę pomęczyć, sprawiedliwość musi być!

reklama
a pomęczę, niech chłop wie, że to nie lekko!
Nie macie ochoty już robić jakiś zakupów, mnie aż korci ale lepiej nie zapeszać i poczekać tak to 6, 7 m-ca.

Do góry