jak przychodzę do łóżka to już śpi....... zresztą z "tymi" rzeczami to już nie pamiętam jak to smakuje...... jakoś ja nie mam ochoty a moje kochanie to pewnie się boi że coś zrobi nie tak..... no i tydzień za tygodniem mija.....
reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Ojoj,dobrze to znam ale od czasu do czasu staram się sprawiać mężowi przyjemność 
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Podobno to normalne w ciąży,ja też jakos mało ostatnio jestem zainteresowana a mąż mnie nie namawia na siłę,jak juz to sama zaczynam 
Nie martwcie sie dziewczyny, ja tez ostatnio zapytalam mojego meza czy jestem dla niego mniej atrakcyjna, bo jakos tez nie wykazuje inicjatywy! Przed ciaza bylo jakos inaczej, ale ja sie tym nie przejmuje i jak Ola biore go w obroty! Mysle ze mezczyzni faktycznie sie jakos boja ze jakos nas uszkodza!!!
I jak Ola juz mowila, podobno normalne jest ze kobieta nie ma tyle checi na to niz przed ciaza! Ale nie ma co porownywac bo kazda z nas jest inna!!!
I jak Ola juz mowila, podobno normalne jest ze kobieta nie ma tyle checi na to niz przed ciaza! Ale nie ma co porownywac bo kazda z nas jest inna!!!
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Napewno będzie wniebowzięty twój kochany
Stosunkowo udanej nocki życzę ;D
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Buziale,ja tez dreptam do wyrka 
reklama