Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
susumali Dzięki CI za słowa pocieszenia
Masz rację że teraz to już tylko dni liczyć... no zobacz, a niecałe 2 tygodnie temu to ja Ciebie pocieszałam hihih... ale widać każdą z nas może w końcu dopaść zwątpienie, nawet przed terminem ;-)
Mi by pasowało dzisiaj
ale raczej marne szanse.
Albo w najbliższą niedzielę 18.02, bo to po pierwsze mój termin, a po drugie moje urodziny też są 18-go i mojemu ukochanemu łatwiej byłoby zapamiętać gdybyśmy obie z córcią miały 18-go urodzinki, bo tak to zazwyczaj mylą mu się dni i nie pamięta kiedy obchodzę urodziny
Nooo.. albo zaraz po 20 lutego jak już zaczną się horoskopowe Rybki
Sama jestem Rybka i fajnie byłoby mieć córę też Rybkę 
Masz rację że teraz to już tylko dni liczyć... no zobacz, a niecałe 2 tygodnie temu to ja Ciebie pocieszałam hihih... ale widać każdą z nas może w końcu dopaść zwątpienie, nawet przed terminem ;-) Mi by pasowało dzisiaj
ale raczej marne szanse.Albo w najbliższą niedzielę 18.02, bo to po pierwsze mój termin, a po drugie moje urodziny też są 18-go i mojemu ukochanemu łatwiej byłoby zapamiętać gdybyśmy obie z córcią miały 18-go urodzinki, bo tak to zazwyczaj mylą mu się dni i nie pamięta kiedy obchodzę urodziny
Nooo.. albo zaraz po 20 lutego jak już zaczną się horoskopowe Rybki
Sama jestem Rybka i fajnie byłoby mieć córę też Rybkę 

bóle przypominające miesiączkowe,twardnienie brzucha, dziwne skorcze i te kłucia w kroczu:sick: przez całą noc tak było.Nie mogłam spać na plecach,bo miałam wrażenie że brzuch sam sie otworzy
jedynie dolegliwości ustepywały jak leżałam na boku.Dzidzia też jakoś mało ruchliwa była.Hmm... być może sie odwróciła głowka w doł dlatego to wszystko