reklama
jolie
Tymkowa mama
Ja na ostatniej wizycie miałam 14 na plusie (ze trzy tygodnie temu, więc teraz będzie ze 2 kg więcej) a termin daleki, bo między 29.11 a 6.12. Później się zrzuci, będę więcej ćwiczyć z uczniami ;-)
A rozstępy, pojawiły sie drobne na przedniej części ud :-(
A rozstępy, pojawiły sie drobne na przedniej części ud :-(
a ja jakos nie widze tych rozstepow, ale nie mam co sie cieszyc- u mojej mamy widoczne zrobily sie dopiero po porodzie a przytyla malo-10 kilo i do tego szybko zrzucila, ehhh czemu nie moglam pojsc w jej slady
:-);-)

kajunia
bliźniakowa mama :)
ile faktycznie mi przybyło to nie wiem
termin miałam na 4.11. a urodziłam 25.09.
do 30tc przybyło mi ponad 20 kilo + 4 tygodniowy pobyt w szpitalu (a tam nie byłam ważona) przybyło mi tam około 10 kilo ogromne rozstępy wywaliło mi na brzuchu i udach ... no i na nogach od kolach do pachwin
wyglądem przypominam kameleona
kolory moich rozstępów zmieniają się 
teraz ważę 60kg
i jestem troszkę grubsza niż przed ciążą 
i pomysleć, że chcę być grubsza

do 30tc przybyło mi ponad 20 kilo + 4 tygodniowy pobyt w szpitalu (a tam nie byłam ważona) przybyło mi tam około 10 kilo ogromne rozstępy wywaliło mi na brzuchu i udach ... no i na nogach od kolach do pachwin

teraz ważę 60kg

i pomysleć, że chcę być grubsza

E
ELBRA
Gość
A mnie się rozstępy pojawiły jakies 3 tygodnie temu z dnia na dzień 
Na zewnętrznej stronie ud. I teraz widze, że zaraz nad pępkiem chyba się zrobią też bo skóra zaczyna się robić lekko fioletowa
Smarowałam się do tej pory tylko oliwką Bambino.
Ale odkąd mam te rozstępy używam kremu Ziajka na rozstępy (czyli od ok 2-3 tygodnie) i przyzna, że od tamtej pory nie pojawiło mi się więcej rozstępów a tamte lekko zbladły.
Szkoda, że nie używałam tego kremiku od początku ale madry Polak po szkodzie

Na zewnętrznej stronie ud. I teraz widze, że zaraz nad pępkiem chyba się zrobią też bo skóra zaczyna się robić lekko fioletowa

Ale odkąd mam te rozstępy używam kremu Ziajka na rozstępy (czyli od ok 2-3 tygodnie) i przyzna, że od tamtej pory nie pojawiło mi się więcej rozstępów a tamte lekko zbladły.
Szkoda, że nie używałam tego kremiku od początku ale madry Polak po szkodzie

eM.
Listopadowa mama '07
Mnie rozstępy niedawno zaatakowały na brzuchu. W życiu takich gigantów nie widziałam. Są wielkie, czerwone i skóra aż boli. Jak jeszcze trochę mały podrośnie rozewie mnie jak nic ;-) Można juz stosowac kremy? Bo ja głupia siedzę i czekam do porodu a tego przybywa i przybywa 

eM.
Listopadowa mama '07
tak tak, o kremy na rozstępy. polecacie jakieś?
reklama
A
Anitt
Gość
Ja moimi rozstepami moglabym obdzielic was wszystkie. Wystepuja na calym brzuchu od pepka w dol, ciekawe jak to bedzie wygladalo jak brzuch sie troche wstapi 
W sumie nie narzekam, nigdy nie bylam zadowolona z mojego brzucha, nie pokazywalam go ludziom a teraz juz na pewno tego nie zmienie
Nie wiem ile mam na plusie niestety
Bylam u lekarza dzisiaj i zapomnialam o wadze ;( A jestem bardzo ciekawa jak to wszystko poszlo
Slyszalyscie ze juz nie tyjemy w tym stadium ciazy??

W sumie nie narzekam, nigdy nie bylam zadowolona z mojego brzucha, nie pokazywalam go ludziom a teraz juz na pewno tego nie zmienie
Nie wiem ile mam na plusie niestety
Slyszalyscie ze juz nie tyjemy w tym stadium ciazy??