E
ELBRA
Gość
Tak Anitt teraz na końcówce już się minimalnie tyle. Mnie już w zeszłym tygodniu lekarz pierwszy raz nie warzył bo powiedział, że już nie ma sensu;-)
Ale mam wagew w domu więc "no problem" (sama sobie sprawdzam) ;-)
a co do rozstępów to kremy na rozstępy można stosować od 4 miesiąca ciąży tylko takie specjalnie dla kobiet w ciąży. Nawet na opakowaniach to pisze.
Ja mogę polecić tą Ziaję na krem na rozstępy. Uzywam jej 1-2 razy dziennie i odkąd ją stosuje nie mam ani jednego rozstępu więcej. a te co mam troszkę sie rozjaśniły (ZAWSZE TO COŚ)
Efekty zauważyłam dopiero po 2-3 tygodni stosowania. I cały czas już sie tylko tym smaruje. Najtańsza jest w Rossmanie, ta Ziaja kosztuje 11 zł
Bo wiadomo, że rozstępy już nie znikną
Ale mam wagew w domu więc "no problem" (sama sobie sprawdzam) ;-)
a co do rozstępów to kremy na rozstępy można stosować od 4 miesiąca ciąży tylko takie specjalnie dla kobiet w ciąży. Nawet na opakowaniach to pisze.
Ja mogę polecić tą Ziaję na krem na rozstępy. Uzywam jej 1-2 razy dziennie i odkąd ją stosuje nie mam ani jednego rozstępu więcej. a te co mam troszkę sie rozjaśniły (ZAWSZE TO COŚ)
Efekty zauważyłam dopiero po 2-3 tygodni stosowania. I cały czas już sie tylko tym smaruje. Najtańsza jest w Rossmanie, ta Ziaja kosztuje 11 zł Bo wiadomo, że rozstępy już nie znikną

smaruje zadko i jesli juz sie zdazy to zwykla oliwka nivea baby i jeszcze rozstepow nie mam ale moga sie pojawic wiec nie ciesze sie na zapas
;-)

, termin mi przyspieszyli z 20.XI na 9XI sama nie wiem czy się cieszyć martwić

(a gdzie tam do terminu jeszcze tydzien). Nie powiem bo sama się dziwię gdzie są te kilogramy bo jakoś szczególnie nie przytyłam, co nie zmienia faktu, że garderoba będzie pewnie do wymiany