reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Obraz i dźwięk :-)

taaaaa.....to ja mam jakąś fobię na punkcie rozrzuconego żarcia...nie lubię resztek jedzenia, w ogóle to ja jestem bardzo obrzydliwa, często jak gotuję obiad to najadam się zapachem a dziś rano np. opieprzyłam mojego mężusia że jak zmywał gary to pozostawiał resztki jedzenia w kratkach...bleeeeee i na blacie w kuchni a ten mi na to że po prostu niedokładnie wytarł...phi....:baffled:

reklama
:szok::szok::szok: Jestem w szoku! Polu - masz wyjątkowo inteligentną córeczkę :tak:
Jak Majeczka ślicznie już rozmawia! Mało tego - potrafi sensownie odpowiadać na pytania a już wierszykiem to mnie rozbroiła :szok::tak:
Doskonale sobie radzi z gipsem, nie widać, żeby jej za bardzo przeszkadzał.
Oj coś czuję, że rośnie ci kolejna członkini MENS-y ;-):tak:

Super Majeczka nadaje.A jak mówiła wierszyk to mi się od razu mój brat przypomniał.Też w tym wieku wierszyki kończył:-DNo i widać,że gips jej nie przeszkadza:-):-)

Polu, REWELACJA. Szczena mi opadła i nie mogę jej teraz z ziemi podnieść :szok:.
Jak tylko mój małż wróci to muszę mu to pokazać :tak:. Jestem pod ogromnym wrażeniem :tak:

reklama
Do góry