Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja przez te remonty opóźniona jestem z oglądaniem i zapewne nie nadrobię straconego czasu, ale jak już zawitałam to staram się choć ostatnie strony przeczytać
Bodzina, podziwiam Karola za ten numer z pudłem, ale on ma głowę, hoho. Pełną pomysłów.
troszke raczkami wazne ze do buzki trafiacudnie madzia je sikoreczko i powiem ci ze niezle tepo ma madziunia niezle sie chyba przy niej musisz nabiegacprzedszkole zwiedzone w 5 sek
Madzia je z takim stoickim spokojem że . przy takiej muzyce Lila już dawno by zabrała się za tańczenie! Sikoreczka Ciebie również podziwiam za spokój...mnie już by roznosiło jakbym widziała pełno klusek dookoła siebie...brrrr
oj tam anii przesadzasz, ciuszki sie wypierze ;-), albo może ja już troche znieczulice na to mam..
Jakbym moją Olę widziała, też jej najlepiej ręką jeść :-)