Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ewa...tylko podziwiać Twoją Bandę:-). Paula wywija zupełnie jak ja;-) a Sebuś...stoi przed telewizorem jak moja Lila...nawet nie masz pojęcia ile z mojego domu jest u was;-)...ale szok!!!choinka do tej pory!!! moja wypad zrobiła ze dwa dni po Świętach...bombki po całym domu się walały...hmmm....i widzę na dodatek że Sebuś też "lubi" piosenkę Idy Corr i Frediego.
acha...my dziękujemy za komplementy...cieplutko na serduszku...
Liluszka bossska, a mała ferajna rozbrykana, aż trudno uwierzyć, że takie chorutki
P.S. U nas choinka jeszcze stoi ;-). Ewa zazdroszcze Ci pilota na stole. U nas takie sprzęty to pod sufitem trzeba chować
Madzia - bosko wygląda śpiąca na tej huśtawce Oliwcia - no pięknie, już zaczyna tańce na stole, co to będzie za naście lat? Lilcia - the best jest to ujęcie Lilci siedzącej w szufladzie i buszującej w drugiej Sebastian i Paulinka dają czadu, piękne tańce
U mnie też jeszcze choinki stoją, dziś albo jutro się za nie zabieram.
Madzia superwiecie jak tak sobie myślę to fajnie mieć starsze rodzeństwo, już od najmłodszych lat sie wkreca w starsze towarzystwo, w domu sie jest z kim bawic czasami na kogo zgonic:-)fajna sprawa