reklama

Obraz i dźwięk :-)

Bodzinko w to że Madzia jest aniołkiem to ja już od dawna nie wierze, ale chociaż na zdjęciach będzie aniołeczek:-D
A starsze rodzeństwo jest świetne. Po małej widzę że o wiele szybciej wszystko łąpie. Najlepiej te gorsze zachowanie:dry:

reklama
bodzinko filmiki ekstra:tak:widze ze piesek wytrzymaly na karolka:-Da moj sebek tez sie tak wdrapuje na lozeczko ale jeszcze nie zakumal ze girke mozna przelozyc:-Dale to kwestia czasu:baffled:

Ewcia Karol wlazł do łóżeczka głowa na przód ale nie udało mi się tego nakęcić a wole go nie zachęcać do takich akrobaci, bo serce mam w gardle...

bodzinko filmiki ekstra:tak:widze ze piesek wytrzymaly na karolka:-Da moj sebek tez sie tak wdrapuje na lozeczko ale jeszcze nie zakumal ze girke mozna przelozyc:-Dale to kwestia czasu:baffled:
to samo pomyślałam o psie jak to oglądałm, ma cierpliwość biedaczysko :-D:-D:-D
Co do wchodzenia do łóżeczka to podobno wczoraj (tak mówią dziadkowie) Ola za przykładem brata i kuzynki weszła do kojca :baffled:.
Tak ją trzeba teraz pilnować, bo podpatrzyła od Wiktorka i bierze sobie taboret, przystawia gdzie popadnie, do mebli, dzwi, stołu..... i wdrapuje się na niego :wściekła/y::wściekła/y: wogóle nie wiem jak ten stołek się utrzymuje i nie przewraca przy jej "kombinowanym wychodzeniu" :eek:

reklama
hehe...super...fajnie sobie tak popatrzeć jak dzieciaki kombinują...u nas też zaczynają się ukazywać talenty wyczynowca.....wchodzenie na pudła, na zabawki, szuflady, klatkę Szczotki...oj pełno tego jest, pełno....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry