Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Możesz mi udowodnic to co zaznaczyłam czerwonym?Chodzi mi o to ze nie była to taka częsta choroba"skaza" Przeciez takie mleko prosto od kozki albo krowki jest jak najbardziej zdroweee aa w tych modyfiowanych jest niestety chemiamy narazie jetesmy na cycu a potem mleczko modyfik
nie wiem na pewno o co chodzilo Juscie19 z ta chemia, ale wydaje mi sie ze chodzi poprostu o to ze jednak mleko modyf. nie jest naturalne. Jest przetworzone na milion roznych sposobow. Podobna roznica jak miedzy witaminkami w owocach, a w tabletkach.Możesz mi udowodnic to co zaznaczyłam czerwonym?
Skąd ty to wiesz?
I co? Nie łyka się tabletek z np.Wit.C ? bo to chemia?nie wiem na pewno o co chodzilo Juscie19 z ta chemia, ale wydaje mi sie ze chodzi poprostu o to ze jednak mleko modyf. nie jest naturalne. Jest przetworzone na milion roznych sposobow. Podobna roznica jak miedzy witaminkami w owocach, a w tabletkach.
Pewnie ze sie lykaI co? Nie łyka się tabletek z np.Wit.C ? bo to chemia?
Nie kumam cza-czy.
, sama lykam i to sporo;-), ale podobno owocki lepsze. A takiemu maluszkowi np 2 miesiace mleka od krowki czy kozki nie odwazylabym sie dac.

Mojej znajomej lekarka przepisala mleko Nestle a ona daje mleko krowie dziecku i kiedy przyszla z dzieckiem na nastepna wizyte to powiedziala lekarce ze daje to mleko Nestle a ona na to ze widac bo synek przybral na wadze i jest zdrowiutkie.

dam taki przyklad z tymi sloiczkami sama je daje ale zobaczcie zrobcie sobie taka marchweczke w domu postoi dzien i sie zepsuje a w sklepie moze stac nawet rok 
to jak to jest wytluamcz mi to???

Angelina to co mamy pic mleko modyfikowane skoro krowie nie jest dosotowane do potrzeb czlowieka???A jak robisz weki to jak to jest,ze potrafia stac rok albo i dluzej?dam taki przyklad z tymi sloiczkami sama je daje ale zobaczcie zrobcie sobie taka marchweczke w domu postoi dzien i sie zepsuje a w sklepie moze stac nawet rokto jak to jest wytluamcz mi to???
???
Przeciez nie dodajesz chemii?;-)No właśnie to samo miałam napisac.A jak robisz weki to jak to jest,ze potrafia stac rok albo i dluzej?Przeciez nie dodajesz chemii?;-)