I
iiwka
Gość
Mogę dołączyć i ja???? Już nie mogę na siebie patrzeć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Po ciazy pozostalo mi 20 kilogramow . Synek ma obecnie 7 miesiecy , a mi pozostal problem. Od miesiaca zaczelam uwazac na to co jem , a poniewaz nadal karmie synka piersia nie moge zastosowac zadnej drastycznej diety i wspomoc sie dodatkowo jakimis lekami .
:-)Po cesarce mój lekarz pozwolił mi ćwiczyć po 4 miesiącach. Ważne jest żeby wewnątrz cięcie macicy dobrze się zrosło. Chudnie się trudniej niż po porodzie naturalnym, chyba że karmisz piersią, wówczas wraca się do normy o wiele łatwiej i o wiele szybciej. Powodzenia.Czesc dziewczyny. Urodzilam córke 6 tyg temu. Do zrzucenia mi zostalo z 10 kg. Nie jem slodyczy i staram sie nie jesc po 18. mam tylko jeden problem. Chcialabym zaczac cwiczyc ale slyszalam ze po cesarce to przez pewien okres nie mozna. Powiedzcie jak to jest? Chcialabym znowu wbic sie w swoje stare spodnie:-(
Czesc dziewczyny. Urodzilam córke 6 tyg temu. Do zrzucenia mi zostalo z 10 kg. Nie jem slodyczy i staram sie nie jesc po 18. mam tylko jeden problem. Chcialabym zaczac cwiczyc ale slyszalam ze po cesarce to przez pewien okres nie mozna. Powiedzcie jak to jest? Chcialabym znowu wbic sie w swoje stare spodnie:-(