Witam wszystkie odchudzające mamy!
Ja wreszcie sie zacielam i wzielam sie poważnie za siebie.
Urodziłam córcie już ponad rok temu a od przynajmniej pół roku próbowałam zrzucić zbyt dużą nadwagę. Chudłam i tyłam i tak wkółko miałam za słabą psychikę. Najdłużej na diecie wytrzymywałam 3-4 dni. Próbowałam diety Kopenhackiej, Kwaśniewskiego itd....
Raz w życiu się już odchudzałam, bo zawsze byłam otyła. Rok przed zajściem w ciąże zakońcyzłam diete dr Kwaśniewskiego i schudłam na niej 30 kg. Dlatego dziwiłam się samej sobie dlaczego teraz nie mogę sobie dać rady ?
W ciąży bardzo dużo przytyłam bo ok. 25 kg Po porodzie schudłam 5kg ale szybciutko mi wróciła piąteczka spowrotem .
W zeszłym tygodniu powiedziałąm dosyć! zobaczyłam swoje zdjęcia i po prostu było mi żal mojej córci, że jak bedzie patrzyła na zdjęcia z mamą to będzie widziała grubą babe!
Zaczełam odchudzanie dieta 1000 kcal i codziennie ćwicze, niedużo bo 15-20 min. wieczorami, jakies brzuszki, przysiady itd. Po 8 dniach stosowania tej diety ubyło mi 3 kg. Mój mąż jest ze mnie dumny, a i ja sie lepiej czuje bo nieobżeram się i mam więcej energii do życia! (czasami aż za dużo hih

)
Trzymajcie za mnie kciuki bo to dobpiero początek! tym razem chcę schudnąć do 65 kg a mam 172 cm wzrostu. czyli zostało mi dokładnie 19,5 kg