reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Ogólnie dwójka dzieci to najpierw zmęczenie:-D:-D:-D, zapomnienie o jedzeniu, bo najpierw dzieci trzeba obrobić:-D:-D:-D.
A tak na serio w okresie wiosenno-jesiennym fitness jak trza, w okresie zimowym i jak są choroby to zaczyna się lipa... :wściekła/y::wściekła/y: człowiek podjada namiętnie , pożera po dzieciach, żeby się nie zmarnowało.:no: ehhh

No właśnie:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Laski mam takie zakwasy że ledwo chodzę:-(muszę to roztańczyć prawda? Czekam tylko aż się Asia obudzi - ona też uwielbia zumbę, jakie ruchy robi, muszę dzisiaj A powiedzieć żeby ją nagrał:tak:

Oj jak chciałabym znów mieć te 72 kg;-)nie wiem , czy zdecyduję się na Dukana , bo jakos mam już wstręt choć była skuteczna i trwała. Zobaczymy jak będzie u mnie z karmieniem

Oj jak chciałabym znów mieć te 72 kg;-)nie wiem , czy zdecyduję się na Dukana , bo jakos mam już wstręt choć była skuteczna i trwała. Zobaczymy jak będzie u mnie z karmieniem

Ja zdecydowanie znowu przejdę na Dukana:tak: duzo na tej diecie schudlam a ja glodna nie lubie chodzić:-D i znowu beda kurczaczki...

reklama
Do góry