• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Polaa ja juz teraz na poważnie nie mogę na siebie patrzeć.. mam 15 na + i czuje się jak wielka foka;-);-) a kilka martwych fok ostatnio znaleziono na wybrzeżu z obrażeniami głowy wiec muszę uważać zeby ktoś mnie nie trzepnął:-D

reklama
martolinka ja mam 11 na + wiec na pewno Cie pobiję:zawstydzona/y:
i tez nie mogę na siebie patrzec chociaz w ubraniu jeszcze jako tako:-D
wazne ze Wojtuś się wierci:tak: jakos dotrwam do czerwca a pozniej dieta!! Nie ma innej opcji

Chciałam ogłosić że Martolinka urodzi i na tym skończy się jej "dieta". Jest chuda tak jak była, wszystko poszło w brzuszek, POWAŻNIE! Brzuch niesamowity, nigdy u nikogo takiego nie widziałam :-) cudo po prostu :-)

Mi tam dieta nie w głowie, nie czuję potrzeby, ale musze powiedzieć że bratowa po kilku dniach porządnego stresu schudła 11 kg :szok: ja z kolei stresy zajadam:-D

Ja po Dukanie w najlżejszym momencie ważyłam 50 - dziwnie wyglądałam, jak wlazłam na 52,5 było ok, teraz 54, ale siedząc w domu, nie ćwicząc i żrąc namiętnie słodycze czego można się spodziewać. Teraz będzie wiosna więc liczę na lepsze rozwinięcie mięśni, a spalenie tłuszczu.;-)

Dziunka a nos Ci nie urósł od tego kłamania? :-D;-)

Ana po zimie zazwyczaj mamy trochę na + a potem spacerki , świeże powietrze i spada;-)

:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

chyba nie urosl, bo ja tez uwazam,ze niesamowity i tez takiego jeszcze nie widzialam :tak:to jest wieeeelki okragly brzuszek i na koncu chuda reszta :tak:

pola ty tez nie marudz,bo widzialysy zdjecia i ja tych kilogramow u ciebie nie widze :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry