reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
A więc tak - dietowo poległam. Tzn. tak trochę ;-) śniadania, obiad małe, ale wsunęłam wczoraj na kolację 2 kromki chleba orkiszowego z szynką:baffled: a u Marty 3-4 ciasteczka :zawstydzona/y: ale pocieszam się że przy moich ćwiczeniach nie trzeba stosować specjalnej diety. Jem na pewno i tak dużo mniej i dziś np. o 16:30 zjadłam obiad i do teraz nie jestem głodna więc MEGA sukces :-D

Ale ćwiczenia - dziś tylko dwie serie i na końcu byłam już spocona. Nie wiem co to będzie jutro bo dochodzi jeszcze jedna seria... ale czuć jak mięśnie pracują:tak: i mam nadzieję że wytrwam :-)

powodzenia dziunka!
ja po kolejnych zajęciach aqua :-) dziś inna instruktorka i jak dla mnie fajniejsze ćwiczenia były!
dietę też trzymam! od około 17.30 nie jadłam i nawet głodna nie jestem. pije dużo wody choć nie cierpię mineralnej ale mam duży zapał ;-)

Dziunka ja też trzymam kciuki &&&

Ja ostatnio wgłębiłam się w tajniki Dukana :cool2::cool2:i więcej wam nie powiem:-p :cool2::cool2:. Powiem Wam tylko, że chleb dukanowski w wersji Martolinki jest pyszny:tak:.

Gawit ja uwielbiam zajęcia na basenie, za nim urodziłam Pawła jeździłam regularnie na aqaerobik.

Martolinka
jak tam biegi? Jaki dystans już pokonujesz?

Drugi dzien A6W za mna ;-) dowiedzialam sie o istnieniu miesni, o ktorych do tej pory nie mialam pojecia :-D
No i umiem juz krecic hula-hop. ile minut krecilyscie? bo nie wiem? na pocz pewnie z minute, potem 3-5...sama nie wiem. zeby nie przesadzic a krecic regularnie :-)

reklama
Do góry