reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Hej dziewczyny - witam się poweekendowo:-).
U mnie waga stoi:-(, ale za jakieś 4 dni mam mieć @, więc i pewnie stąd zastój..
Martolinka, ja zawsze byłam "duża", przy 176cm ważyłam między 65 a 70 kg..potem juz poszło w górę na małżeńskim wikcie:-D:zawstydzona/y:..ale tak mi sie wspomniało przy Twoich wspominkach, że w technikum miałam przyjaciółkę (potem poszłyśmy razem na studia), która podobnie jak Ty, była wysoka, a ważyła ledwo 50 i parę..jadła na potęgę, m.in. moje kanapki, a jej przemiana materii była godna pozazdroszczenia:-)
Kilolek, Anadri i Lotka - gratuluje ładnych spadków, szczególnie Tobie Kilolku:-)..
Polaa, och ja tez już chętnie bym zaciążyła - od razu dieta na bok:tak:..jeszcze do tego dziś w naszej rodzinie pojawiła się mała kruszynka - moja bratowa urodziła córeczkę Alicję (miała cc)..

reklama
maxwell no to do roboty;-) i wtedy pojdzie dieta na bok;) ja chce bardzo zaciażyć:-) ale przytycia sie tez bardzo boje:( tyle sie odchudzalam po Kubie (no w sumie do teraz:() a potem znowu to samo ale czego sie nie robi;) raz sie zyje, cos kosztem czegos;) a przeciez gruba nie jestem - jak mi to moj maz powtarza codziennie, az mi niedobrze od tego:/
anadri kilolek tak weekendy sa najgorsze :( a jak widze jak Moj je coz dobrego to mam dosc:/ a wieczorami tez sie nudze i mysle tylko o jedzeniu bo siedze sama:-(
ale dzisiaj mi sie nie chce jesc na szczescie :)

dzisiaj mam takie P ze nic nie zjadłam oprocz jednego udka

Ech polaa Ty niedobrusie :p zjedz zaraz cos :) ja zjadłam 3 jajka, owsianke , 3 pałki z kurczaka , serek wiejski i mam dość

maxweel a Wy sie cos teraz staracie?:tak:

Tak, zaczęliśmy po nowym roku..mój organizm doszedł w miare do siebie po lipcowym poronieniu i znów zaczęliśmy się starać o maleństwo..
Tak że dzięki diecie zeszłam do wagi sprzed ciąży, jeszcze trochę przede mną, ale jak coś, to koniec diety, ale racjonalne jedzenie (mam nadzieję;-))..

maxwell ja tez mam taka nadzieje, ze bede jadla "z glowa" i nie prztyje tyle co z Kubuniem (tez zeszlam do wagi sprzed ciazy wiec trzeba "zaryzykowac";), oj ja teraz zauwazylam dopiero jak napisalas, ze Ty stracilas dzieciatko:( bardzo mi przykro :( teraz bedzie na pewno ok i moze sie odwdzieczy podwojnie (blizniaki:)) powodzonka:D

hej laski. nie wiem czy jadłyście ale polecam Mlekovita Menu B serek homogenizowany naturalny - Serki homogenizowane - Opinie.senior.pl - Mlekovita Menu B serek homogenizowany naturalny normalnie szok! to ma dobry smak, a jak sie juz doda przyprawy, słodzik itp wg uznania to serio smaczne. Nie wiem moze taka euforia mnie złapała bo kiedys kupiłam chudy serek 0% z firmy "Jana" to w smaku beznadziejnie nijaki...... jak tektura :( z niczym nie chciał przejść przez gardło - wywaliłam. A ten z mlekovitej zajadam ze smakiem.

Witam wszystkich chciałam zapytać czy któraś z was odchudza się z natur house???? ja właśnie zaczęłam ważę bardzo dużo po 2 poronieniach braniu hormonów siedzeniu w domu po cc udanym 3porodzie przytyłam dużo za dużo mam do zrzucenia 20kg siedzę i ryczę biorę juz suplementy od dziś i stosuje sie do diety jestem głodna masakra

reklama
nom ja tez nie widziałam. wczoraj sie pojawił - to chyba jakas nowość...... ale fakt faktem, lepszy od "Jana" bynajmniej ma smak serka naturalnego a nie trocin

Do góry