reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
Witam wszystkich chciałam zapytać czy któraś z was odchudza się z natur house???? ja właśnie zaczęłam ważę bardzo dużo po 2 poronieniach braniu hormonów siedzeniu w domu po cc udanym 3porodzie przytyłam dużo za dużo mam do zrzucenia 20kg siedzę i ryczę biorę juz suplementy od dziś i stosuje sie do diety jestem głodna masakra
kiedys chciałam tam isc ale postanowiłam, ze nie bede płacila za coś co w internecie mam za darmo. bo uwierz mi, nic nowego Ci nie powiedzą. a wystarczy poczytac o działaniu skąłdników odżywczych, o tym jakie składniki pomagają w spalaniu tłuszczu, a jakie nie i uwierz lub nie ale bedziesz potrafiła sama ustalic sobie diete, zeby schudnac. najważniejsza jest motywacja.

Dzień dobry kobietki,
ja chyba nie bede sie wazyła codziennie, bo mam znów problem z "dwójką". mimo, ze dużo piję. wiem, że napewno jem za mało otrebow, ale czasem nie mam ochoty na nie. buuu

martolinka gratulacje !!! bardzo sie cieszę z Twojego szcześcia. teraz juz pójdzie łatwo !

mama fajnie macie. ja w Polskich sklepach to mam taki wybor że aż mi się płakac chce :( w jednym na osiem mają tylko hcudy twaróg. oczywiscie "jak rzuca". wtedy kupuje z 10 sztuk na raz, bo następnym razem moze juz go nie byc. :D muszę poszukac jakiegos sklepu online z polskimi produktami spozywczymi. moze bedzie lepiej zaopatrzony...

FII d9 (P4)

Martolinka - gratulacje
Anadri - u mnie też w sumie mały wybór, obskakuję dwa hipermarkety żeby zdobyć różne produkty, a to też nie wszystko w nich jest. Powodzenia.
Tymunek - nie eksperymentowałam z natur. Także nie mogę pomóc.

U mnie waga lekko w górę, bo zamiast pełnoziarnistego miałam wczoraj razowca , a nie wiem czy z nazwy, czy ze składu ;-) i mało piłam popołudniu.

anadri w polskim slepie na Narborough jest duyz wybor;) zawsze jest to co chce, serki wiejskie, twarogi itp.;) i nawet ostatnio byly jogurty bez tluszczu ale truskawkowe wiec takich pewnie nie jesz. Nie chodzi mi o "Kubusia" chociaz w nim tez czesto sa rzeczy potrzebne do dukana;-) tylko ten duzy wiesz moze o ktorym pisze?
A ja sie zaopatruja na saffrone lane (ulica niedaleko mnie) niby maly, niepozorny sklepik a twarozki zawsze maja i to ze szczypiorkiem:-) nie waz sie codziennie, wystarczy co kilka dni a wtedy zobaczysz efekt :tak:

Polaa no własnie nie wiem jaki to ten "duzy" sklep. juz druga osoba mi o nim mowi a ja nie wiem gdzie to jest. jakbys moze miala post code to bym na mapie sprawdziła i sie wybrała z moim P.

wagowo -100 g :)

mmartolinka, gratuluję

anadri ja sie chyba z tydzień nie załatwiałam :/ mam duzy problem

a wyboru produktow to i ja nie mam bo u mnie same mini markety. Mam jeden taki sklepiek co sprowadzają wszystko co sobie zażyczę ale ceny kosmiczne. Serek homo kupuje z lidla.

Polaa oczywiwscie 5 nie chce z przodu:-p dla mnie juz tak moze zostac . 69 - dobrze sie kojarzy:-p:zawstydzona/y:
hehe świntucha ;)

a ja stoję...

reklama
taa ale ja jeste wzieęta w graść, musialabym chyba na przeczyszczenie brać by się wziąc bardziej

Do góry