reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Polaa waga rano byłą suwaczkowa i chciałabym zeby jutro po dziesiejszym dniu P spadło do 69.9. Mój maz tego nie ogarnia :) tlumacze mu , ze lepiej brzmi 69 (nawe z 9 po przecinku) niz 70 :D

ja w liceum wazyłam 59 kg przy 180 cm. Zostałąm aproszona do pedagoga na rozmowe. Chciała sie dowiedzic czy choruje na anoreksje :D a ja miałąm taka przemiane materii jakiej teraz sama sobie zazdroszcze. Dostawaąłm od kolezanki kanapki , jadłam na potege i nie było po mnie widac

reklama
martolinka wybacz pomylilo mi sie ;) to dzisiaj P a jutro wazenie, przepraszam ;)
myslalam, ze wczoraj czytalam tego posta czy cos w tym stylu ;) gapa ze mnie!
Nasi mezowie trudno chyba te sprawy ogarniaja, wiem cos o tym :-)
ja bym chciala nawet 5 z przodu ale jak to powiedzialam mojemu to stwierdzil, ze juz zupelnie powariowalam, nigdy nie zrozumie ale...w sumie przy wzroscie 172 mysle ze 60 by bylo spoko;)

Polaa zrób osbie może tez suwaczek wagowy? byłoby nam łatwiej ogarniac ile ważysz :D

Martolinka w jakim czasie schudlas te ponad 15 kg? bo jestem ciekawskie jajko :D

ps. robilam własnie zamowienie z avonu i mały siedział przy mnie. ja patrze co on tak cicho siedzi, a on ... śpi !! na siedząco!! hahahaha

anadri nie robie zadnego suwaczka bo mam nadzieje, ze niedlugo zaciaze haha:) bezsensu a waze duzzzo:(( ha. Ja schudlam podobnie jak martolinka 16kg. ale pewnie w dluzszczym czasie

anadri chciałam schudnac 14 i to poszło w około 2,5 miesiaca.Zaczełąm koniec wrzesnia i skończyłąm poczatek grudnia . Pozostałe 1,7 kg.to juz na 3 fazie

Polla i ja przed slubem wazyłam 55kilo przy wzroście 164. W liceum pewnie mniej, nie pamietam (do gimnazjum nie chodzilam to się nie wypowiem hehe)

dziękuję wszystkim za gratulacje silnej woli. Teraz to luzik do piatku a na sobotę znow będę musiala jakiś słodzikowych slodyczy narobic, bo mnie ściska ostro. Ale jak wczoraj cały sernik wciagnęlam to juz zupelnie jeśc mi się nie chcialo :D

Mi w sobote minal tydzien mojej diety. Szalu nie ma, ale tez nie najgorzej :) musze byc cierpliwa, a z tym u mnie ciezko heh :) a teraz na spacerek...bo cos to wyglada jak by sie mialo na deszcz zebrac...

a cierpliwościa to akurat u kazdej kobiety ciężko, zwłaszcza jak jest na diecie. załamujemy sie zwłaszcza wieczorami i w weekendy. a wiecie dlaczego?? BO SIE NUDZIMY!! trzeba sobie znalezc zajecie na wieczór, a w weekend spędzac dużo czasu poza domem (bez portfela w kieszeni).

reklama
a no widzisz dlatego ja się wieczrami nie objadam, bo czasu nie mam. Ale w weekendy masakra, najgorzej jak się gdzies pójdzie, bo w domu to czymś tam zajjem jakimś kotletem czy rybą a w gościach, wszyscy jedzą a ty nie masz co. Otatnio kilka godzin w gościach byłam, glodna byłam jak diabli i mowi sie trudno panierke z kotleta zdejmowalam, musialo wystarczyć (nie wiem czy tak macie ale ja jak jestem głodna to mi slabo i mdleję, więc co zjeśc musze co jakis czas) albo jak się do babci pójdzie, kurde, babci jęczy "czemu ty nie jesz?" "a może to.. a może tamto..", "a nie smakuje ci?" no i weź tu nie zjedz. Czasami nei ma wyjścia trzeba wybrac jakies najmniejsze zlo. A najlepiej siedzieć w domu i nigdzie nie łazić :D
ale ale zapomnialam na urodzinach teściowej specjalnie dla mnie były pieczone kurczaki i salatka bez sosu :D

Do góry