reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
kilolek jak poczekasz na mnie to bedziemy sie razem wspierać;-)
Ja przytylam 16 kg:tak: 20 pewnie przekroczy znajac moje mozliwości:zawstydzona/y:

Martolinka ładnie Ci waga poleciała:tak: i to 8 tez zejdzie;-)

maxwell ile Ty kochana przytyłaś w ciazy jak mozna spytac i ile spadlo Ci do tej pory? sorry za takie pytanie:zawstydzona/y: ale ciekawość...

Polaa, ja zaczynałam drugą ciążę ważąc 76kg, waga wzrosła mi do 98kg. Po porodzie spadło do 86kg.
Na Dukanie zrzuciłam 4 kg, które niestety wróciły po szpitalu Marty..a teraz ciągle podjadam:zawstydzona/y::-(

polaa ja spróbuje zaczac wczsniej, bo mam 10 kilo wiecej do zrzucenia a ty dołaczysz :-)
to taka teoria a ciekawe jak bedzie w praktyce ;-)

Kilolku ale ja Cie jeszcze mogę spokojnie dogonić;-) znam siebie i wszystko możliwe, wlasnie objadam się ciastem:zawstydzona/y: mam taka silną wolę, że szkoda gadać:zawstydzona/y:

Maxwell - przede wszystkim pozbyłam się bułeczek, białego pieczywka, ciemne też jedną kromkę dziennie, uwielbiałam kaszkę smakiję odtłuszczoną, ale z dżemem, teraz tylko kasza 0,9% tłuszczu i 3% serek-twarożek, banany też poszły w kąt, poza tym adijos windoss ;-), witajcie schody, przelecę się kilka razy w pracy z 4 na 1 i z 1 na 4 i mam efekty. Poza tym ciasteczka bez czekolady, czekolada poszła precz, zostały batoniki;-), mleczne kanapki. :-D
Kikolek - spoko dasz radę, wierzę w Ciebie;-)

dzisiaj się ważyłam i zostało 4kg do wagi sprzed ale sama waga mi tak bardzo nie wadzi jak ten wstrętny brzuchol albo raczej skóra na nim wisząca :wściekła/y: , więc odnalazłam moje hula hop i kręce codziennie po 10 minut ,czuję że mi się siniaki porobią bo mnie już boli jak kręce ale dam rade :tak:
a najważniejsze że dalej jem bez oporów co chce :-D

reklama
Do góry