reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

ja własnie wróciłam z aqua. na razie eksperymentuje z instruktorkami, tzn. chodze do różnych, żeby wybrać najlepszą dla siebie! już wiem, że do tej co dziś więcej nie pójdę, bo dziewczyna w ogóle się nie przykładała do tego jak ćwiczymy! ja to muszę czuć nad sobą bata! bo inaczej to se leżę i macham nogami :-D no i na bank godzina 17 nie jest dobrą porą, bo cały basen pełny! chyba najbardziej pasują mi godziny ranne i instruktorka jest wtedy fajna :-)

reklama
a właśnie dziunka caly dzien miałam zapytać jak twoja 6w? ale ciężko czy nie?
ja się zbieram i zebrać nie mogę. Obiecałam sobie od poniedziałku po chrzcinach ale przez ten ból to ledwo chodziłam tyle że zawsze znajdzie się jakis pretekst .....:wściekła/y:

Lotka
gdzies mi się obiło o uszy, zapewne na yt jak szukałam info o kręceniu, że dla efektu powinno się kręcić 20 minut dziennie ale mowa była o kole sportowym a nie narzędziu tortur. umiejętności szczerze zazdroszczę.

Oj ciężko, ciężko. Pierwsza seria wchodzi jak złoto, przy drugiej przy końcu już się pocę, trzecia ciężka. Na razie po 8 powtórzeń każdego ćwiczenia, nie wiem co to będzie przy końcu:-D

Kurde dziewczyny jak tak czytam to aż mi wstyd bo sama się zabrać za siebie nie mogę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: niby gruba nie jestem ale dobija mnie brzuch który jest z deka flaczasty i jak więcej podjem to robi sie duży- dawniej było inaczej ale to było za nim dzieci urodziłam.

Chciałam się trochę poodchudzać i zaczęłam jakiś czas temu dukana................ale to nie dla mnie- najgorszy ten nabiał i jajka. No i teraz zastanawiam się nad dietą nie łączenia- mój mąż ją stosował i na prawdę działała- z 98 kg ma teraz 85-86 i zostały mu zdrowe nawyki np nie jada ziemniaków z mięsem, chleba z wędliną itp. tylko np mięso z sałatą a kanapki z serami i warzywami.

o mamajuli1 to ciekawa dieta co piszesz ........ jak ona sie nazywa, sa jakies strony o niej itp ?? Ja musze zaczac cwiczyc ten mój flaczek. Ogólnie nie narzekam. Nie jestem szprycha ale tez nie wylewa mi sie :-p
Tylko zeby mi sie chciało nad mięśniami popracowac :cool2:

MAMA nawet nie wiem jak się nazywa ale nie łączy się w niej węglowodanów z czymś tam, teraz nie pamiętam:confused: ale fakt faktem nie tylko mój tak fajnie zjechał z wagi, ale też jego kolega.

Są strony o niej, i chyba wystarczy wpisać dieta nie łączenia.
MAMA to tak jak mi żeby się chciało.:-D:-D
A i mój mąż wprowadził teraz nową zasadę żę słodycze jada tylko w weekendy, i faktycznie to działa. Też tak chcę tyle tylko że ja nie mam tak silnej woli jak on...........- wcięłam właśnie całą czekoladę z orzechami:szok::zawstydzona/y: pierwszy raz w życiu.

hahah mamajuli, u nas tak samo, slodycze w weekendy :-) do tej pory stosowalismy to tylko Tomciowi ;-)
a ta dieta chyba sie nazywa "rozdzielna"..
za dukana ja juz kiedys sie bralam, przerwalam jak mialam mroczki przed oczami i mdlałam... nigdy wiecej...

Bieganie działa;-)teraz daje radę już po 50 minut , ale biegam co drugi dzień (to spory wysiłek i czasu tez codziennie nie ma )Dobije do 60 minut i potem już będę biegać na odległość 10 km. Na wiosnę mam plan do półmaratonu się przymierzyć. Moja pupa robi się super :) wow;-)
ustawiłam sobie nowy suwak - zamierzam dobić do wagi z liceum. od poniedziałku zdrowe jedzonko i do dzieła

reklama
nie zauważyła różnicy . Udało się bez problemu. Odstawiałam po jednym karmieniu , odsuwałam w czasie. Tylko 2 razy musiałam lekko odciągać a dziś po nocy wcale. Choć mleko jeszcze jest

Do góry