reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Lotka - to może masa mięśniowa się buduje, więc stąd te 2 kg więcej?:cool2:
takie efekty to chyba po jakims roku cwiczen a nie tak marnie jak u mnie ;-)
a moze jestes przed okresem? ja sie nigdy nie waze przed okresem, bo wiem,ze pozniej bede zla i zdolowana.
aaa tego to nie wiem.... jeszcze nie dostalam po porodzie ;-)

reklama
Tak mnie nastroiłyście na walkę z kg, że od wczoraj coś w rodzaju zumby wykonuję... ;-)niestety dziś z rozpędu przywaliłam kolanem w łóżko dziewczyn i się skończyło ćwiczenie na poważnie, za to moje panny złapały bakcyla i nas zaganiają do tańczenia z nimi.;-):-D:-D Także mamy dodatkowe elementy w postaci "ciężarków", które uwielbiają robić akrobacje na nas.

uuu to ty masz ekstremalnie
I ja się od jutra biorę, na razie bez konkretnego planu. Tak żeby nic Zuzi nie zabrakło (o ile mleko sie pojawi :baffled:) ale lekko. Mam nadzieję, ze wytrwam. 6W zaczne, tylko u mnie mięśnie brzucha w zaniku, mogę nie podołac. A później zobaczymy. Mam ogromną ochotę sie poruszać.

kilolku, 3mam kciuki
ja dzis 17 dzien zrobilam. tak mi sie momentami nie chce, brzuch boli, ale zagryzam zeby i dalej... zaczelam to skoncze :-)

Jak tam idzie?
u mnie zaczęła się@ - waga spadła . Jeszcze kilogram i będzie waga przed ciążowa :tak:Potem 4 kilogramy i waga z liceum

Ja skonczylam wczoraj a6w po 25dniu. zaczelo mi dosc glosno strzelac w krzyzach przy kazdorazowym unoszeniu i odkladaniu nog w tych cwiczeniach... wole nie ryzykowac... i szukam innych planow cwiczen na brzuch ;)

reklama
Do góry