martolinka
Mama i nie tylko :-)
Polaa teraz jest idealnie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

co będzie to będzie. Osiągnęłam wagę, z która zaczynałam ciążę z Kuba wiec i tak jestem z siebie dumna 
no właśnie, cięzko to wyjaśnic ale mi przez większośc czasu nie przeszkadza ta waga i wcale jej nie czuję, malo tego nie czuję się grubo póki nie muszę się wystroić albo nie popatrzę gdzieś w lustro poniżej szyi a patrzę rzadko, bo zwyczajnie nie mam czasu, do tego lustro mam za drzwiamipola ja też myślę że teraz jest idealnie i na Twoim miejscu skupiłabym się wyłącznie na utrzymaniu tej obecnej wagi i będzie ok. Za dużo masz na głowie żeby sobie głowę zawracać waga jak dla mnie idealna. KILOLK waga jak waga wszystko zależy od ciebie i jak Ty się z tym czujesz? Walka z kilogramami musi być tylko i wyłącznie twoja przemyślana decyzja i tyle. Na pewno lepiej będziesz się czuła i zdrowiej a warto się trochę poświęcić![]()
na penwo powinnam się za siebie wziąc tylko jakoś brakuje mi rozpędu. Cisnienie mi znów wzrosło, nie oszukujmy się na pewno ma to związek z dodatkowymi kilogramami.
- no i zaczęłam znowu Dukana, chcę osiągnąć 70kg. Może się uda?..