reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
Dziękuję Dziewczyny ale wiecie jak to jest jak w glowie siedzi, ze ma być 5 z przodu ;-)

Wiem, ze nie ma tragedii. I w sumie wątpię czy mi się chce to 4 kg jeszcze zrzucać :-D co będzie to będzie. Osiągnęłam wagę, z która zaczynałam ciążę z Kuba wiec i tak jestem z siebie dumna :-D

mnie kusi żeby do 65 dobic , ale M twierdzi , że to już przesada. Diete od siostry już skończyłam i łądnie mi poszło choc tego kilograma brakuje . ;-)
myśle , że przygotowania do półmaratonu zrobią swoje

pola ja też myślę że teraz jest idealnie i na Twoim miejscu skupiłabym się wyłącznie na utrzymaniu tej obecnej wagi i będzie ok. Za dużo masz na głowie żeby sobie głowę zawracać waga jak dla mnie idealna. KILOLK waga jak waga wszystko zależy od ciebie i jak Ty się z tym czujesz? Walka z kilogramami musi być tylko i wyłącznie twoja przemyślana decyzja i tyle. Na pewno lepiej będziesz się czuła i zdrowiej a warto się trochę poświęcić :)
no właśnie, cięzko to wyjaśnic ale mi przez większośc czasu nie przeszkadza ta waga i wcale jej nie czuję, malo tego nie czuję się grubo póki nie muszę się wystroić albo nie popatrzę gdzieś w lustro poniżej szyi a patrzę rzadko, bo zwyczajnie nie mam czasu, do tego lustro mam za drzwiami :-D na penwo powinnam się za siebie wziąc tylko jakoś brakuje mi rozpędu. Cisnienie mi znów wzrosło, nie oszukujmy się na pewno ma to związek z dodatkowymi kilogramami.

reklama
Do góry