• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Odchudzamy się :))

polaa - miałam wtedy mało do zrzucenia , potrzebowałam schudnąć 7 kg no i 5 się udało ( nie ćwiczyłam nic i miałam z dwa dni gdzie niestety podjadłam co nieco) :-) niestety tak jest ,że im mniej do utraty to gorzej się ich pozbyć :-(
ja też czekam na wieści ile uda ci się pozbyć, bo niestety dukan coś na mnie słabo działa :-( waga zmniejszyła się na pierwszej fazie 2 kg , teraz druga faza już 2 tydzień i 0,5 kg w dół tylko :no::wściekła/y: zastanawiam się czy nie spróbować właśnie norweskiej lub kopenhaskiej :-) minus ich taki ,że bardzo rygorystyczne i trzeba przestrzegać posiłków , a ja przy moim szkrabiku czasem nie mam czasu na regularne posiłki :-( czasem tylko śniadanie i kolacje jadam , bo ciągle coś jest do zrobienia , może właśnie w tym braku regularności tkwi problem :tak:

kupiłam jakieś ziółka na odchudzanie zobaczymy czy dadzą jakiś efekt :-)
na razie jestem zadowolona z używania kremu poporodowego mustelli , mój brzuch już nie wygląda jak sflaczały wór , skóra zrobiła się jędrniejsza , to samo na pupie i udach :-) dodatkowo używam kremu anty nivei i pilingu ziaji z serii sopot :-) piling naprawdę polecam jest rewelacyjny :-)

reklama
ja jakąś regularnośc złapałam z tym że nie jem typowych śniadań i obiadów bo mała się rozregolowała chyba:-( kurde ona ciagle jest głodna od wczoraj:-D teraz miałam jeść obiad a zjadłam 3 kanapki bo mala usneła na chwilę teraz się bawi i sobie "gada" z kumplami:-D z tym że pieczywa (typu chleb bulki) nie jem wogole zastąpiłam je chrupkim pieczywkiem sonko do tego ostatnio duuuzo ogorów konserwowych i szynka z indyka lub jakaś inna chuda. a wczoraj na kolacje Ala chrupki czitosy miała to zjadła jej poł paczki a potem ciastka:-D a waga i tak poleciała mimo @:tak: czyli że u mnie regularnośc pomaga. conajmniej co 3h staram się coś zjeść zaopatrzona jestem w ciastka zborzowe i kabanosy na szybko:-D

Gratuluje spadków!!
Ja od jutro ostro biorę się za siebie, bo nie dość, ze przed ciążą miałam sporą nadwagę przez leczenie hormonami- sterydami to w ciąży dowaliłam i wyglądam tak, ze zaczynam unikać ludzi :( więc dosyć, ćwiczyć nie mogę jeszcze, ale zdrowo i rozsądnie jeść tak.

aga powodzenia.

Ja po 8 dniach tej diety mam 4.7kg mniej:tak: przede mną jeszcze 5 dni, dzisiaj mialam maly kryzys, już prawie zaczęłam jeśc coś co nie powinnam ale w ostatniej chwili mowie sama do siebie: "kurcze tyle wytrzymałaś, dasz radę" i odłozylam ale teraz jestem tak głodna, ze zaraz idę spać bo już na mineralną patrzeć nie mogę:zawstydzona/y:

reklama
Pola to na kopenhaskiej jestes? Ja jak bylam kiedys to do tej pory nie mogee patrzec na sałate:-):-) a szpinak wciskalam sobie do ust na wdechu:-D:-D
Jestem z siebie dumna jednak silownia dziala!!! waze 66kilo, zaznaczam ze przed ciaza bylo70, wchodze w swoje dzinsy sprzed dwoch lat, ale jestem happy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry