Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dlatego nie wierzę, ze uda mi się schudnąć do 60kg, tak jak sobie wymarzyłam
Już mi się nawet nie chce o odchudzaniu myśleć 

i tak moglyby zostac
;-)
Naczytałam się, że zbyyt szybkie spalanie tłuszczu powoduje uwalnianie się jakichś toksyn, które przedostają się do mleka matki
i mam pietra. A samo zdrowe odżywianie (czyt. ciemny chleb, zero ziemniaków itp) na bank mi nie wystarczy - ja muszę mieć konkretną dietę. Dlatego jak już wybije godzina zero chcę wrócić do diety south beach, bo u mnie się sprawdziła i pasowała mi 
A wlasnie najwiecej kilogramow mi spadlo jak karmilam. Wtedy jakos mialam motywacje zeby te zupki z ryzem i piersi gotowane jesc. Balam sie, ze mlody bedzie mial kolki. A teraz ...
W dodatku karmiąc serio chodzę non stop głodna!
Nie jest źle - najtrudniejsza 1 faza, która trwa 14 dni, bo nie wolno jeść owoców, słodyczy ani węglowodanów. Celem tego etapu jest wyeliminowanie napadów łaknienia. Tylko mięso, warzywa, sałatki, nabiał - ale w dowolnych ilościach. II faza jest już spoko - 2-3 węglowodany dziennie, tyle samo porcji owoców itp. W tej diecie nie tyle chodzi o całkowite wyzbycie się węglowodanów czy tłuszczy, ile o to żeby jeść te "dobre". I to mnie przekonuje, bo nie wyjaławia się organizmu ani nie pozbywa żadnego ze składników.