Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dlatego nie wierzę, ze uda mi się schudnąć do 60kg, tak jak sobie wymarzyłam
Już mi się nawet nie chce o odchudzaniu myśleć 

i tak moglyby zostac
;-)
Naczytałam się, że zbyyt szybkie spalanie tłuszczu powoduje uwalnianie się jakichś toksyn, które przedostają się do mleka matki
i mam pietra. A samo zdrowe odżywianie (czyt. ciemny chleb, zero ziemniaków itp) na bank mi nie wystarczy - ja muszę mieć konkretną dietę. Dlatego jak już wybije godzina zero chcę wrócić do diety south beach, bo u mnie się sprawdziła i pasowała mi 
A wlasnie najwiecej kilogramow mi spadlo jak karmilam. Wtedy jakos mialam motywacje zeby te zupki z ryzem i piersi gotowane jesc. Balam sie, ze mlody bedzie mial kolki. A teraz ...
W dodatku karmiąc serio chodzę non stop głodna!
Nie jest źle - najtrudniejsza 1 faza, która trwa 14 dni, bo nie wolno jeść owoców, słodyczy ani węglowodanów. Celem tego etapu jest wyeliminowanie napadów łaknienia. Tylko mięso, warzywa, sałatki, nabiał - ale w dowolnych ilościach. II faza jest już spoko - 2-3 węglowodany dziennie, tyle samo porcji owoców itp. W tej diecie nie tyle chodzi o całkowite wyzbycie się węglowodanów czy tłuszczy, ile o to żeby jeść te "dobre". I to mnie przekonuje, bo nie wyjaławia się organizmu ani nie pozbywa żadnego ze składników.