• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odklejanie Kosmówki 10tc

Witam. Czy ktoras z mam przechodzila odklejanie kosmowki? Jestem w 10 tygodniu i odkleja mi sie. Od poniedzialku leze i zazywam duphaston.

Załączniki

• 20180713_102421.jpg
    20180713_102421.jpg
    281,4 KB · Wyświetleń: 3 705
reklama
Witam. Czy ktoras z mam przechodzila odklejanie kosmowki? Jestem w 10 tygodniu i odkleja mi sie. Od poniedzialku leze i zazywam duphaston.
W każdej ciąży odklejają mi się kosmówka i był krwiak. Leżenie i duphaston. U mnie były mocne krwotoki i plamilam długo. Pierwsza ciąża leżenie do 20 tygodnia od 5 córka 8 lat, druga ciąża leżenie od 5 tygodnia do 16 tygodnia synek 3 latka, 3 ciąża leżenie od 5 tygodnia do 20 tygodnia córka 2 tygodnie ☺️

Hej, jestem aktualnie w 9 tygodniu i mam krwiaka co oznacza rozwarstwienie kosmówki. Na razie Lekarz przepisał Duphaston i Luteine dopochwowo. Leżę teraz na l4 i wiem że można zwariować ale musimy myśleć pozytywnie.

Też dziś wykryli odklejenie kosmowki . Byłam na izbie przyjęć. Póki co mam duphaston i mam iść szybko do swojego lekarza. Z tym że on przyjmuje dopiero w czwartek. Do pracy musze jutro iść(praca siedząca) ... I powiadomic ich o ciąży. Zależało mi żeby popracować conamjmniej jeszcze ze 3 miesiące... Nie wiem co to będzie. Boję się że będą kazali mi leżeć. Do czwartku do wizyty postaram się oszczędzać. Czy bolal was przy tym brzuch?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry