reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Odparzenia - pomocy!

Co używacie na pupki waszych maluszków w razie odparzenia?

• Wszystkich głosujących
    123
3% kwas borowy
lanolina i coś jeszcze ale nie odczytam

ale jak powiesz maść chłodząca to na bank lekarz będzie wiedział o co chodzi, zresztą w aptece też

reklama
fakt jedne huggiesy sa z takimi jakimis stworkami a jednej z serii disney z kubusiem puchatkiem i naprawe one wlasnie sa lepsze. ja przez przypadek kupilam te z kubusiem a pozniej nie swiadoma ze sa inne kupilam te drugie i klops sa gorsze, maja mniejsze "przylepce" i wogole nie odpowiadaly nam. patrzylam za ta limitowana seria pampersa ale cos nie moge jej wypatrzec w sklepach. skusze sie jednak chyba na dada skoro tak wszyscy polecaja

ja uzywalam przez pierwsze 2 miesiace pampersa-ale zawsze co przeciekalo
teraz uzywam huggies ale wlasnie tych kubusiowych-te drugie nie trafione i gorsze a z puchatkiem sobie chwale-fajne rzepy i gumka z tylu i nic nie wylatuje

slyszalam dobre opinie o dada-ale mi cenowo wychodza jak huggies wiec trzymam sie tych

Spróbowałam tych z Kubusiem - od koleżanki jednego i obstakję przy nowych pampersach są rewelacyjne

jsorbek pisze:
Spróbowałam tych z Kubusiem - od koleżanki jednego i obstakję przy nowych pampersach są rewelacyjne
Zgadzam się, tylko ja myślałam, że to już takie będą zawsze.
A tu hop seria limitowana.

Te z rozciąganymi boczkami były rewelacyjne.
Były, bo kupiłam kolejną paczkę i są to te zwykłe pappersy.

Szkoda a były takie fajowe.

Nikos one jeszcze są tylko nie w każdej paczce pisałam wcześniej jak je znaleźć :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Do góry