• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

kochana jak nie zacziesz podchodzic do tego z "zartem" o ile mozna to tak nazwac to zwariujesz...
ja mam ten plus ze mam kontakt ze szpitalem w PL... no i doswiadczenie jakies tam mam wiec bele czego nie zjem tylko dlatego ze zapisala to pani DOKTOR!!! :)

Ok ale wybacz mnie to nie śmieszy tu chodzi o życie ludzki dobrze, że trochę się znasz i masz kontakt z lekarzami w pl ale jakby tak nie było?? Aż boje sie pomyśleć przecież przez taka głupotę możesz stracić dziecko albo w jakiś sposób uszkodzić to nie witaminy :sorry:

reklama
krotko po tym jak poznalam tomka wyladowalam u dentysty na ostrym dyzuze bo kurna myslalam ze mam cos z zebem bo tak spuchlam i tak bolalo ale okazalo sie ze to migdalki pan dentysta przepisal mi antybiotyk nie pamietam jaki ale pamietam ze to bylo 500mg ;) i kazal mi zaraz po wykupieniu zabrac SZESC tabletek a po 6 godzinach kolejne SZESC tabletek... jak wyslzam stamtda to sie pytam toma czy ja dobrze zrozumialam go :) a tom mowi ze tak :D:D jak powiedzial :D:D:D:D no toz kon moglby po czyms takim kopyta wyciagnac:-):-):-):-):-)

O szlak nie no już nic nie powiem :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry