• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Powiedział, że postaramy się zmienić wyniki....na razie.....bo nie do końca jest przekonany, że takie wyniki są poprzez te żylaki, powiedział, że owszem to ma wpływ, ale nie AŻ taki ......Na razie ma przyjmować przepisane leki i po miesiącu powtórzyć USG jąder i badanie nasienia ......

Nie dziwie się, że Cię podłamało ale kochana cierpliwość popłaca i nie poddawaj się szanse macie więc próbujcie co innego jakby jej nie było już wogóle....przytulam mocno

reklama
Nie dziwie się, że Cię podłamało ale kochana cierpliwość popłaca i nie poddawaj się szanse macie więc próbujcie co innego jakby jej nie było już wogóle....przytulam mocno
Dziękuję Skarbie.....
Zaraz mykam od Was, nie bedę Wam psuć humorków.....
Jutro będzie lepszy dzień.....dzisiaj muszę się pozbierać (póki P nie ma)....wsio poukładać.....i będzie dobrze....Ale przyznam Wam się, że od rana myślę o adopcji ....myśl powróciła ....

Dziękuję Skarbie.....
Zaraz mykam od Was, nie bedę Wam psuć humorków.....
Jutro będzie lepszy dzień.....dzisiaj muszę się pozbierać (póki P nie ma)....wsio poukładać.....i będzie dobrze....Ale przyznam Wam się, że od rana myślę o adopcji ....myśl powróciła ....

Ojj nie psujesz żadnego humoru, ale rozumiem Cię doskonale będzie dobrze skarbie

Ojj nie psujesz żadnego humoru, ale rozumiem Cię doskonale będzie dobrze skarbie
Już nawet płakac nie potrafię heh .....
No dobra pożaliłam się, a co tu nowego od wczoraj?...Bo wczoraj raptem mnie tak wywiało......neta mi odcięłi chwilowo, bo serwer zmieniali, mam nadzieję, że to był ostatni raz bo się bardzo zdenerwuję w przeciwnym razie;-)

reklama
Już nawet płakac nie potrafię heh .....
No dobra pożaliłam się, a co tu nowego od wczoraj?...Bo wczoraj raptem mnie tak wywiało......neta mi odcięłi chwilowo, bo serwer zmieniali, mam nadzieję, że to był ostatni raz bo się bardzo zdenerwuję w przeciwnym razie;-)

Hmmm chyba nic nowego takie tam pitu pitu jak to zwykle u nas ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry