rudzia789
szczęściara
Oby Kochana....oby......
A co tam u Ciebie? Jak humorek? Z pracą coś się wyjaśniło?
ide w niedziele na pralnie bo zadzwonila do mnie skruszona szefowa a 12 listopada mam wizyte z rodzinnym i chce isc na chorobowe .....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oby Kochana....oby......
A co tam u Ciebie? Jak humorek? Z pracą coś się wyjaśniło?
Aha ...... czyli nic ważnego mnie nie ominęło.....macie taaaaaaaaakie tempo.......;-)Hmmm chyba nic nowego takie tam pitu pitu jak to zwykle u nas ;-)
Aha .....i dobrze, odpoczniesz - masz prawo do tego;-)ide w niedziele na pralnie bo zadzwonila do mnie skruszona szefowa a 12 listopada mam wizyte z rodzinnym i chce isc na chorobowe .....

Aha ...... czyli nic ważnego mnie nie ominęło.....macie taaaaaaaaakie tempo.......;-)
Ooooooo, to poważny zakup się szykuje ?!!! Jakie chcecie?Ano jak zwykle jak się siedzi i rozmawia to leci strona za stroną. Ja dzis autko idę oglądać mam nadzieje, że się spodoba
A WIOLA była?
Aha .....i dobrze, odpoczniesz - masz prawo do tego;-)
Czyli szefową jednak sumienie ubodło ....![]()
To cos szybko ją wywiało .....;-)Tak była z rana
Ano jak zwykle jak się siedzi i rozmawia to leci strona za stroną. Ja dzis autko idę oglądać mam nadzieje, że się spodoba