• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Martuś mój kiedyś mi kupił koszulkę przeźroczysta i do tego stringi (moja pupa w stringach śmiech na sali :-D:-D:-D), ale ubrałam i wierz mi czułam się piękna tak na mnie patrzył ;-)

mnie niestety zostal najwyrazniej kompleks z dziecinstwa - dzieci niestety bywaja okrutne.... i tak jest duzo lepiej niz kiedys bylo..... moze kiedys do tego dorosne i dojzeje narazie nie widze siebie w czyms takim.....:-(:-(

Hmmm tak Was czytam i czytam i ja wręcz uwielbiaaaaaam takie ciuszki :-p kiedyś zamiast czuć się seksownie tylko patrzyłam czy mi gdzieś tłuszcz nie wystaje w takim czymś później polubiłam się ze swoim ciałem i było git ale tak poubierana to ja sobie mogę latać przed lutrem bo mój Ł lubie mnie tylko nago :-p

I o to chodzi :tak:

A to akurat się zgadza, ciężko mi dogodzić.....:-D:-D:-D:-D

Ojj to Twój mez musi być super men jak dogadza :cool2::-D:-D

Oj tam............ważne żeby dobrze się czuć w tym a nie zwracać na figurę......przecież tu chodzi o to by było fajnie w łóżku!!!! A łózko to nie wybieg dla modelek!!!!!!!!!
:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

BRAWO i dotarliśmy do sedna sprawy :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry