ewelina28
Dum Spiro Spero...
A to akurat się zgadza, ciężko mi dogodzić.....
oj... wybredna jestes![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A to akurat się zgadza, ciężko mi dogodzić.....
oj... wybredna jestes![]()

ładne... tylko trza miec jeszcze figurke do tego![]()
Oj tam............ważne żeby dobrze się czuć w tym a nie zwracać na figurę......przecież tu chodzi o to by było fajnie w łóżku!!!! A łózko to nie wybieg dla modelek!!!!!!!!!ładne... tylko trza miec jeszcze figurke do tego![]()

A to akurat się zgadza, ciężko mi dogodzić.....![]()

Martuś mój kiedyś mi kupił koszulkę przeźroczysta i do tego stringi (moja pupa w stringach śmiech na sali), ale ubrałam i wierz mi czułam się piękna tak na mnie patrzył ;-)
Hmmm tak Was czytam i czytam i ja wręcz uwielbiaaaaaam takie ciuszkikiedyś zamiast czuć się seksownie tylko patrzyłam czy mi gdzieś tłuszcz nie wystaje w takim czymś później polubiłam się ze swoim ciałem i było git ale tak poubierana to ja sobie mogę latać przed lutrem bo mój Ł lubie mnie tylko nago
![]()

A to akurat się zgadza, ciężko mi dogodzić.....![]()

Oj tam............ważne żeby dobrze się czuć w tym a nie zwracać na figurę......przecież tu chodzi o to by było fajnie w łóżku!!!! A łózko to nie wybieg dla modelek!!!!!!!!!
![]()

Oj tak należy mu się........łomatko... to medal dla twojego mężczyzny !!!![]()

Na razie nie narzeka ha ha haW dosłownym znaczeniu SUPERMEN ha ha haI o to chodzi
Ojj to Twój mez musi być super men jak dogadza
BRAWO i dotarliśmy do sedna sprawy![]()