• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

mnie niestety zostal najwyrazniej kompleks z dziecinstwa - dzieci niestety bywaja okrutne.... i tak jest duzo lepiej niz kiedys bylo..... moze kiedys do tego dorosne i dojzeje narazie nie widze siebie w czyms takim.....:-(:-(

Ja całe życie byłam puszysta ale jakoś nie miałam takich sytuacji z dziećmi czy w życiu...może dlatego inaczej podchodzę do tego wszystkiego :tak:

reklama
Ja całe życie byłam puszysta ale jakoś nie miałam takich sytuacji z dziećmi czy w życiu...może dlatego inaczej podchodzę do tego wszystkiego :tak:
A ja zawsze ważyłam 50kg i mówili na mnie chodząca anoreksja....
Teraz ważę więcej po hormonkach, ale nie jestem gruba i powiem Ci, że lepiej wyglądam, lepiej sie czuję i mój P jest zadowolony bo w końcu mam "cyca" :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: A mój ojciec komentuje to tak: "Nooooo córka, teraz wygladasz jak kobieta a nie jak wykałaczka" !!!! :-D:-D:-D

Odezwała się ta co jej nie ma no proszę Cię :-)

oj... gdzieniegdzie mam troche za duzo... :tak::tak::tak:

pożys\czyłam 2 tyg temu steper od mamy i jeszcze go nie użyłam... tydzien leżał w bagażniku... i tydzien w domu... może w kocu zrobie z niego uzytek :-D:-D:-D:szok:

Oj tam............ważne żeby dobrze się czuć w tym a nie zwracać na figurę......przecież tu chodzi o to by było fajnie w łóżku!!!! A łózko to nie wybieg dla modelek!!!!!!!!!
:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

no właśnie ... ważne zeby dobrze sie czuc :tak::tak::-)

fajne :-D

Oj tak należy mu się........:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D Na razie nie narzeka ha ha ha

:-D:-D:-D

no nic tylko wam zazdroscic :)

Kochana kiedyś i Ty się pozbędziesz tych kompleksów zobaczysz :tak:
Jesteś piękną kobietą tylko musisz sama w to uwierzyć ;-)

Teraz ważę więcej po hormonkach, ale nie jestem gruba i powiem Ci, że lepiej wyglądam, lepiej sie czuję i mój P jest zadowolony bo w końcu mam "cyca" :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: A mój ojciec komentuje to tak: "Nooooo córka, teraz wygladasz jak kobieta a nie jak wykałaczka" !!!! :-D:-D:-D

No i o to chodzi wbrew opini mężczyżni lubią kobiety które mają tu i uwdzie niż chude żylaste modelki :tak:

a ja pol zycia przelezalam w szpitalu i odkad zrobili mi pierwsza operacje tak sie balam pokazywac tego co mi po nich zostalo potem kolejna i kolejna i tak jakos powychodzialo....nigdy nie chodzilo o figure zawsze mi sie moja podobala.... ale po pierwszej operacji wszystko sie zmienilo....a teraz to juz wsyztsko na raz tu wyplywa nam za duzo tam za malo hehehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry