• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Ptaszki dokarmiałam od maleńkości i tak jakoś zostało......:-D:-D
Od jutra? Ja juz od 10 lat kochana ćwiczę hahaha
Ale ok z Tobą od jutra najpierw stretching, potem aerobik i rowerek stepper....może pobiegamy? :-D:-D:-D

kochana z Ciebie kobieta :-):-):-) ja tez zawsze dokarmiam ptaszydła :-):-):-) i to nie tylko swoje :-p:-p:-p

10 lat... ja nie mam takiej silnej woli...niestety :baffled: a chciałabym :-D
no od jutra przeciez nie od dzisiaj :-p:-p:-p:-p
tylko nie bieganie...plisss... bardzo nie lubie :-)

kochana z Ciebie kobieta :-):-):-) ja tez zawsze dokarmiam ptaszydła :-):-):-) i to nie tylko swoje :-p:-p:-p

10 lat... ja nie mam takiej silnej woli...niestety :baffled: a chciałabym :-D
no od jutra przeciez nie od dzisiaj :-p:-p:-p:-p
tylko nie bieganie...plisss... bardzo nie lubie :-)
Ok, dzisiaj będę łaskawa, ale i tak Ci nie odpuszczę biegania, se nie myśl....:-D:-D:-D
U mnie od małego sport towarzyszył......więc przyzwyczajona jestem do ruchu i zarażam wszystkich naokoło....żadne diety, diety cud!!! Jedz wszystko ale ruszaj się jak najwięcej, ot cała recepta! (pomijając oczywiście kwestie genów i chorób):zawstydzona/y:

Ok, dzisiaj będę łaskawa, ale i tak Ci nie odpuszczę biegania, se nie myśl....:-D:-D:-D
U mnie od małego sport towarzyszył......więc przyzwyczajona jestem do ruchu i zarażam wszystkich naokoło....żadne diety, diety cud!!! Jedz wszystko ale ruszaj się jak najwięcej, ot cała recepta! (pomijając oczywiście kwestie genów i chorób):zawstydzona/y:

ufff... to od jutra zaczynamy :-) ale ja nie biegac i juz :cool2::cool2::cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry