Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No powiem Wam kobitki, że na dworku jest nawet sympatycznie.....cieplutko....:-)
A się ptaszyska do jedzonka dorwały .....![]()

Aneta, Ty dawaj swój steper, ja mam rowerek stacjonarny treningowy i hantelki, to poćwiczymy troszkę......![]()

Ptaszki dokarmiałam od maleńkości i tak jakoś zostało......:-):-):-) no prosze jakadobra duszyczka... ptaszki karmi
oki... to od jutra razem ćwiczymy![]()

Ptaszki dokarmiałam od maleńkości i tak jakoś zostało......
Od jutra? Ja juz od 10 lat kochana ćwiczę hahaha
Ale ok z Tobą od jutra najpierw stretching, potem aerobik i rowerek stepper....może pobiegamy?![]()

a chciałabym 

Dobra, dziewczynki.
ja znikam na dziś...
Jutro mam rzeźnika o 10.30, więc mnie nie będzie rano...
Trzymac kciuki cobym wróciła cała i zdrowa
Ok, dzisiaj będę łaskawa, ale i tak Ci nie odpuszczę biegania, se nie myśl....kochana z Ciebie kobieta :-):-):-) ja tez zawsze dokarmiam ptaszydła :-):-):-) i to nie tylko swoje
10 lat... ja nie mam takiej silnej woli...niestetya chciałabym
no od jutra przeciez nie od dzisiaj
tylko nie bieganie...plisss... bardzo nie lubie :-)

Ok, dzisiaj będę łaskawa, ale i tak Ci nie odpuszczę biegania, se nie myśl....
U mnie od małego sport towarzyszył......więc przyzwyczajona jestem do ruchu i zarażam wszystkich naokoło....żadne diety, diety cud!!! Jedz wszystko ale ruszaj się jak najwięcej, ot cała recepta! (pomijając oczywiście kwestie genów i chorób)![]()

No dobra....dobra......na aerobicu dam Ci w kość, już ja Ci układzik na podeście wyszykuję!ufff... to od jutra zaczynamy :-) ale ja nie biegac i juz![]()