Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No dobra....dobra......na aerobicu dam Ci w kość, już ja Ci układzik na podeście wyszykuję!![]()

No od razu mi lepiej :-) wpadłam jak huragan, nagadałam i jutro najpóźniej w środę auto ma być złożone i na miejscu bo jak nie to im....dobra zachowam dla siebie co![]()

nie mieli wyjścianie mieli wyjścia

No dobra....dobra......na aerobicu dam Ci w kość, już ja Ci układzik na podeście wyszykuję!![]()

No od razu mi lepiej :-) wpadłam jak huragan, nagadałam i jutro najpóźniej w środę auto ma być złożone i na miejscu bo jak nie to im....dobra zachowam dla siebie co![]()

Zwariowały do reszty![]()

Chyba się mnie wystraszyli nawet jak tak ryczałam na nich nawet numer w komórkę obaj sobie wpisali![]()

Przyłączasz się do nas???![]()
bo ja szybko się męcze 

Szlak ide do garażu do nich
Wróce jak mnie nie zamkną![]()
Tylko oby nie wpisali "Tej pani tel.nie odbieramy" !!!!Chyba się mnie wystraszyli nawet jak tak ryczałam na nich nawet numer w komórkę obaj sobie wpisali![]()