• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Nie ukrywam, że sie boję tego badania....znaczy nie samego badania, a wyniku......
Dzięki za &&, P już ma stresa, ale ostatnio zaczął żartować na temat swoich żołnierzy i stwierdził, że chyba za mocno włazem czołgu dostawały po główce, że takie słabe :-D:-D:-D (P z zawodu żołnierz-czołgista):-D:-D:-D

heheh:-D:-D:-D dobre :) no to kochana humor to podstawa... choc czasami tak ciezko przychodzi....

reklama
okropniasta..... brrrrrr ciemno jak nie powiem gdzie.... jeszcze nie pada ale za chwile chyba lunie :( mam dosc to kolejny dzien taki wczoraj to tak wialo ze znow TV nie mam i na wieczor to myslalam ze zwariuje tak gwizdalo wszedzie.... :wściekła/y::wściekła/y:
No u nas tylko pada, a temperatura gdzieś około 5 stopni, więc tragedii nie ma....ale jak teraz przymrozi to będzie "szklanka" :zawstydzona/y:

Nie ukrywam, że sie boję tego badania....znaczy nie samego badania, a wyniku......
Dzięki za &&, P już ma stresa, ale ostatnio zaczął żartować na temat swoich żołnierzy i stwierdził, że chyba za mocno włazem czołgu dostawały po główce, że takie słabe :-D:-D:-D (P z zawodu żołnierz-czołgista):-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D agenciak :-D:-D:-D:-DMoże nie będzie tak żle ja się też bałam a prosze nie potrzebnie........ale wiem wiem czasami tak bez wiednie człowiek ma stracha...

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D agenciak :-D:-D:-D:-DMoże nie będzie tak żle ja się też bałam a prosze nie potrzebnie........ale wiem wiem czasami tak bez wiednie człowiek ma stracha...
Dokładnie, to silniejsze od nas.....
Taaaa, mój P to niezły agencior.......się humorkiem dobraliśmy, nie ma co....:-D:-D:-D:-D Moja mam mówi, że dwóch wariatów w rodzinie to zdecydowanie za dużo.....:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
kiedy macie wyniki???

Chyba w piątek...
Bo muszą najpierw wysłać siuśki do laboratorium itp.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry