rudzia789
szczęściara
Sen piękny oby tak było w realu bez powikłań
no teraz to moje jedyne marzenie zeby tym razem poczuc jak to jest.... ehhhhh szkoda ze tom tego nie rozumie....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sen piękny oby tak było w realu bez powikłań
Eeeeeee.....no jakich takich ???????No też uważam,że to zdecydowanie za dużo a do tego jeszcze takich wariatów![]()

A huź go wi....
Przystawiał sie do mnie

opowiadaj jak bylo

Eeeeeee.....no jakich takich ???????
Pamiętam w zeszłym roku...jak P indyka zwędził mojej mamie i założył go na głowę....., i założyłam się z nim, że pójdzie do sąsiadki pożyczyć szklankę mąki.....oczywiście każdy myślała, że se jaja robimy.....poszedł. Dobrze, że sąsiadka poczucie humoru miała, a mama mieszka w bloku - więc nie musiał po podwórzu paradować, choć pewnie dla niego żaden problem....
Wiele takich historii mamy.....

dobrze ze sasiadka zawalu nie dotala

Cześć wróżko dobrych wieści :-)
dziendoberek Anetko :*

Obyło sie bez takich przygód.....ale sobie usiadła ze smiechu......dobrze ze sasiadka zawalu nie dotala
![]()

łłłłłooooooo matkoopowiadaj jak bylo
![]()

Eeeeeee.....no jakich takich ???????
Pamiętam w zeszłym roku...jak P indyka zwędził mojej mamie i założył go na głowę....., i założyłam się z nim, że pójdzie do sąsiadki pożyczyć szklankę mąki.....oczywiście każdy myślał, że se jaja robimy.....poszedł. Dobrze, że sąsiadka poczucie humoru miała, a mama mieszka w bloku - więc nie musiał po podwórzu paradować, choć pewnie dla niego żaden problem....
Wiele takich historii mamy.....

a mój M kiedys na wakacjach pojechał do sklepu... przyjeżdża wita się ze mną, buzi, obejmuje mnie ręką.... ja patrzę krzyczę bo w rękaw miał wsadzoną ratke świńska... myślałam że go ukatrupię![]()