Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
taaa... myślałam że go tą ratką pobijegdybym tylko nie brzydziła sie jej wziaśc do ręki
ale mi wstyd... ja nawet o tym nie wiedziałam
dziękuję Kochana... zaskoczyłaś mnie bardzo milutko :-)
Dżizes krajst....Wyjdź za mnie!!
Dziękować.....
![]()

Ja kiedyś wyciągnęłam z jego yyyyyy...kieszeni (hahaha), świński ogonek, zakręcony........na szczęście był gumowy.....zawsze mi robi takie rzeczy wariat jeden....ale wtedy sie wystraszyłam, bo myślałam że to jaka glista czy cuś.....fuuujjjtaaa... myślałam że go tą ratką pobijegdybym tylko nie brzydziła sie jej wziaśc do ręki
![]()

Ewelincia podziel sie![]()
polecam sie na przyszlosc![]()
Ja kiedyś wyciągnęłam z jego yyyyyy...kieszeni (hahaha), świński ogonek, zakręcony........na szczęście był gumowy.....zawsze mi robi takie rzeczy wariat jeden....ale wtedy sie wystraszyłam, bo myślałam że to jaka glista czy cuś.....fuuujjj![]()

dobra dobra nie ściemniaj 

Wiola - mi też tylko mine(u)tki pozostają (tylko ochoty brak - muszę częściej z Wami pisać) - a co ten Palikot robił?????????

hehehhe no nic tylko pozazdroscic takiego LUBEGO![]()

Ja się dzielić....
![]()
no teraz to moje jedyne marzenie zeby tym razem poczuc jak to jest.... ehhhhh szkoda ze tom tego nie rozumie....![]()
Eeeeeee.....no jakich takich ???????
Pamiętam w zeszłym roku...jak P indyka zwędził mojej mamie i założył go na głowę....., i założyłam się z nim, że pójdzie do sąsiadki pożyczyć szklankę mąki.....oczywiście każdy myślał, że se jaja robimy.....poszedł. Dobrze, że sąsiadka poczucie humoru miała, a mama mieszka w bloku - więc nie musiał po podwórzu paradować, choć pewnie dla niego żaden problem....
Wiele takich historii mamy.....

właśnie o takich wariatach mówię, czy musze coś dodawać??