• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Pytania????!! BRAK....:-D:-D:-D:-D

Historia z naszego ślubu . Wszystko ładnie pięknie ale kiedy nadszedł moment przysięgi małżeńskiej, ksiądz zapomniał imienia P. Pyta więc: Jak pan ma na imię? - P nic, - no jak pan ma na imię? Pod dłuższej chwili P odpowiada: Nasz Pan ma na imię Jezus!!!!!!!!!!!!!! Ksiądz Jerzy ze śmiechu sie opluł, a goście nie wiedzieli o co kaman.....Kiedy wszystkim opowiadam tą historię to mi nie wierzą, że miała miejsce...

:-D:-D:-D:-D:-D

no i spadlam z kanapy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Pytania????!! BRAK....:-D:-D:-D:-D

Historia z naszego ślubu . Wszystko ładnie pięknie ale kiedy nadszedł moment przysięgi małżeńskiej, ksiądz zapomniał imienia P. Pyta więc: Jak pan ma na imię? - P nic, - no jak pan ma na imię? Pod dłuższej chwili P odpowiada: Nasz Pan ma na imię Jezus!!!!!!!!!!!!!! Ksiądz Jerzy ze śmiechu sie opluł, a goście nie wiedzieli o co kaman.....Kiedy wszystkim opowiadam tą historię to mi nie wierzą, że miała miejsce...

:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D rewelacja :-D:-D:-D:-D

az u mnie sie zalalo :D uwazaj troche:-D:-D:-D

no sorry :-p:-p:-p:-p

:-D:-D:-D:-D nie wycieraj bo znów za chwilke poplujesz....:-D:-D:-D to już chyba tradycja :laugh2::laugh2::laugh2:

taa... slinotok mam :cool2::cool2::cool2::cool2::-D:-D:-D:szok::szok::szok:

a mój M podczas slubu... jak ksiądz zaczął przygotowywac się do przysięgi... szpnął do mnie... "cholera...zaczyna się" :eek::-D

no sorry :-p:-p:-p:-p
a mój M podczas slubu... jak ksiądz zaczął przygotowywac się do przysięgi... szpnął do mnie... "cholera...zaczyna się" :eek::-D

A u nas jak zawiązywał nam stółą ręce ksiądz się nachylił nademną i pyta "mocno zawiązać?? Ucieknie czy nie uciekanie?" mam nawet zdjęcie jak się śmieje w tym momemcie :-D:-D:-D:-D:-D:-D

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
A przed kościołem, kiedy wszyscy nam życzenia składają, podchodzi synek mojej kuzynki i ciągnie mnie za suknię i mówi najpierw cichutko (dodam że kamerzysta czuwał) "ciocia kupę"....ja nic......"ciocia kupę mi sie chce"......wołam kuzynke i mówię jej na ucho....a mały "ciocia, zdejm te rękawice bo kupką sobie ubrudzisz"....i wsio jest nagrane na naszej kasecie ślubnej.....:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry