ewelina28
Dum Spiro Spero...
taaa... z kieszeni... taaa... świński... taaa... gumowydobra dobra nie ściemniaj
![]()

padłam......

no sztywny w każdym razie nie był......hahahahahahhahaaaObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
taaa... z kieszeni... taaa... świński... taaa... gumowydobra dobra nie ściemniaj
![]()

padłam......

no sztywny w każdym razie nie był......hahahahahahhahaaapadłam......
no sztywny w każdym razie nie był......hahahahahahhahaaa

a mój M kiedys na wakacjach pojechał do sklepu... przyjeżdża wita się ze mną, buzi, obejmuje mnie ręką.... ja patrzę krzyczę bo w rękaw miał wsadzoną ratke świńska... myślałam że go ukatrupię![]()

Cześć DZIEWCZYNY
nadrabiam zaległości
i normalnie nie nadążam!!!
Ale mnie rozbawilyście
Marti - my chyba kiedyś się już poznałyśmy gratuluję Maciusia
Ewelinka- &&& - będzie dobrze
Danula - pozdrowienia
Madzia - trzymaj się tam
Anetka - witaj
Wiola - mi też tylko mine(u)tki pozostają (tylko ochoty brak - muszę częściej z Wami pisać) - a co ten Palikot robił?????????
Rudzia - no to pięknych snów do końca ciąży
Pytania????!! BRAK....A to Kacpra rodziłaś przez cesarkę??
Dlaczego mnie to nie dziwi????właśnie o takich wariatach mówię, czy musze coś dodawać??
![]()

Teraz ideę do koleżanki z herbatą - bo jej się skończyła. jk wypijemy to wpadam do Was
papa
Pytania????!! BRAK....
Historia z naszego ślubu . Wszystko ładnie pięknie ale kiedy nadszedł moment przysięgi małżeńskiej, ksiądz zapomniał imienia P. Pyta więc: Jak pan ma na imię? - P nic, - no jak pan ma na imię? Pod dłuższej chwili P odpowiada: Nasz Pan ma na imię Jezus!!!!!!!!!!!!!! Ksiądz Jerzy ze śmiechu sie opluł, a goście nie wiedzieli o co kaman.....Kiedy wszystkim opowiadam tą historię to mi nie wierzą, że miała miejsce...
![]()

lejepoplułam monitor![]()

nie wycieraj bo znów za chwilke poplujesz....

to już chyba tradycja