rudzia789
szczęściara
A jedzenia podczas seksu nie ma??? Powinien byc i taki wariant....![]()
albo rybki albo akwarium

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A jedzenia podczas seksu nie ma??? Powinien byc i taki wariant....![]()

To jeśli o mnie chodzi to wybieram sex......Nie kochana nie ma albo jedno albo drugie![]()

najem się namiętnością i żupka schudnie, a żarcie to co....ino orgasmoooooo podniebienia.....padłammm....

To jeśli o mnie chodzi to wybieram sex......najem się namiętnością i żupka schudnie, a żarcie to co....ino orgasmoooooo podniebienia.....padłammm....
![]()

No soooooo.......ja to wybredna jestem...muszę mieć siły na seksa, a żeby mieć to trza jeść, więc tak to sobie obmyśliłam...tej to nigdy nie dogodzisz![]()

Aaaaaa teraz teraz.....zobaczymy jak póxniej będziesz kwiczeć......i o sexa się domagać....ja tam wole teraz orgazm dla podniebienia![]()

No soooooo.......ja to wybredna jestem...muszę mieć siły na seksa, a żeby mieć to trza jeść, więc tak to sobie obmyśliłam...![]()

No soooooo.......ja to wybredna jestem...muszę mieć siły na seksa, a żeby mieć to trza jeść, więc tak to sobie obmyśliłam...
![]()

ja tam wole teraz orgazm dla podniebienia![]()

No wiesz.......jestem winna.....to i sie tłumaczę.....sie nam tu już nie tłumacz![]()

Za dużo nie kombinuj bo przekombinujesz![]()
Eeee tam teraz tak mówisz bo stóp nie widzisz jak stoisz zmienisz zdanie ;-)![]()