• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
no nie wydaje mi sie bo juz ostatnio mnie w CH... zrobila i powiedziala mi ze nic nie musze podpisywac....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja sie przez przypadek o tym dowiedzialam..... robia wszytsko byle nie placic:wściekła/y::wściekła/y:
Marta, przecież pracodawca nie może odmówić....Ty jesteś w ciąży - więc jesteś CHRONIONA!!!!!! Nie mogą Ci odmówić....no bez przesady....a jak robią Ci tak pod górę to weź ty idź gdzieś do radcy prawnego i zobaczymy jak będzie "śpiewać" pracodawca....

Marta, przecież pracodawca nie może odmówić....Ty jesteś w ciąży - więc jesteś CHRONIONA!!!!!! Nie mogą Ci odmówić....no bez przesady....a jak robią Ci tak pod górę to weź ty idź gdzieś do radcy prawnego i zobaczymy jak będzie "śpiewać" pracodawca....

juz ja znadje sposob na nich..... jak mi dzis tego nie dadza to sie beda skrobac miarka sie przebierze.... nie chcialam im robic klopotow.... nie lubie tak grac ale jak oni tak to ja tez tak.... DOSC

juz ja znadje sposob na nich..... jak mi dzis tego nie dadza to sie beda skrobac miarka sie przebierze.... nie chcialam im robic klopotow.... nie lubie tak grac ale jak oni tak to ja tez tak.... DOSC
O swoje trzeba walczyć kochana....nie daj się, ale i też się tak nie nakręcaj, nie denerwuj, bo to niepotrzebne.....na spokojnie wszystko załatwiaj:tak::-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry