Danula
czekam ciągle czekam.....
A w łózku lodów jeść nie wolno??????????????? HEEELLLLOOOOŁŁŁŁŁŁ
![]()
Można można ale to takie.....przewidywalne

lejjjjjjjjjjjjje 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A w łózku lodów jeść nie wolno??????????????? HEEELLLLOOOOŁŁŁŁŁŁ
![]()

lejjjjjjjjjjjjje 

Właśnie nie....nigdy nie wiesz gdzie gałka lodów może Ci spłynąć.....lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeMożna można ale to takie.....przewidywalnelejjjjjjjjjjjjje
![]()

Miłych zakupów słońce.....i milutkiego dnia :-):-)nic ubieram sie i uciekam.... musze jeszcze z malym sie tam zataszczyc..... a potem jade na zakupy na miasto zeby sie odchamicwiec bede duzo pozniej
milego dzionka wszytskim zycze :* cumolki :*

Oczywiście przecież nic nie wiemy![]()

Siem nie utop i nie zgub w tej mgle
Naraziłaś się fonowi to i zaatakował![]()

Właśnie nie....nigdy nie wiesz gdzie gałka lodów może Ci spłynąć.....lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()

same góry i doliny 

nie mogę padam 

Proszę się częstować...
![]()

nic ubieram sie i uciekam.... musze jeszcze z malym sie tam zataszczyc..... a potem jade na zakupy na miasto zeby sie odchamicwiec bede duzo pozniej
milego dzionka wszytskim zycze :* cumolki :*
nie poznaje bo twarzy nie widac
powróciłam cała i zdrowa
taaaa.... wredny![]()

Ha ha ha ha jedzenie lodów może być tak urozmaicone...No a taka gałka lodów może w wiele miejsc popłynąćsame góry i doliny
nie mogę padam
A dziękuje :-) ale poczekam jak atak śmiechu minie i ugryze bo jeszcze się udławie![]()

nie padaj...