rudzia789
szczęściara
....a ja przypaliłam marchewkę do obiadu.....no ale co tam....będzie bez....![]()
a to ja twoja spalenizne czulam

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
....a ja przypaliłam marchewkę do obiadu.....no ale co tam....będzie bez....![]()

To rychło w czas...a to ja twoja spalenizne czulama mialam krzyczec ze komus cos sie pali
![]()

następnym razem krzycz ile wlezie!!!! ;-);-)To rychło w czas...następnym razem krzycz ile wlezie!!!! ;-);-)

No to będzie problem....to ja będę Cię uprzedzać, że cos piekę, a Ty za wczasu będzie trąbić, że sie pali...dobrze bede trabicale wiez ja mam umysl ciazowy troche opozniony
![]()

Cześć laski :-)
Ja tylko na chwilę Madzia już po zabigu ale nie pitoma jeszcze była napisała tylko, że znieczulenie trzyma więc pewnie miała jednak głupiego jasia+znieczulenie...tak mi to wygląda, jak dojdzie do siebie to się odezwie
![]()
Kochana....Cześć laski :-)
Ja tylko na chwilę Madzia już po zabigu ale nie pitoma jeszcze była napisała tylko, że znieczulenie trzyma więc pewnie miała jednak głupiego jasia+znieczulenie...tak mi to wygląda, jak dojdzie do siebie to się odezwie
![]()

No to będzie problem....to ja będę Cię uprzedzać, że cos piekę, a Ty za wczasu będzie trąbić, że sie pali...![]()

tak jest szefowa wech mam dobry chyba jeszcze![]()

to się ugadałyśmy....no ponoć kobiety w ciąży węch mają wyostrzony, więc...liczę na to...;-)